Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:04, 30. 11. 2021.

| Sport

Fudbaleri Dubočice pred meč sa Partizanom: Iznenađenja u Kupu se dešavaju

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
FK Dubočica
Meč se ifra u sredu od 16:15 na stadionu ”Čair”; foto: M. M.

U sredu, 1. decembra od 16:15 na ”Čairu” će se u osmini finala Kupa sastati leskovačka Dubočica i Partizan, a pred utakmicu sa prvoplasiranom ekipom na tabeli Superlige, fudbaleri iz Leskovca obećali su da će na terenu pružiti svoj maksimum i da će pokušati da se prikažu u što boljem svetlu.

Posle više od 30 godina čekanja, leskovački tim će opet odmeriti sa jednim od večitih rivala koji ima ulogu favorita.

Igramo sa najboljom ekipom u Srbiji, ali ono što kao kapiten mogu da obećam jeste da će svi momci koji stoje iza mene sutra dati svoj maksimum. Nažalost utakmica se igra u Nišu, ali očekujemo veliku podršku sa tribina. U svim evropskim zemljama iznenađenja u Kupu se dešavaju, tako da ukoliko nam se ukaže prilika mi ćemo je iskoristi - rekao je kapiten Dušan Savić.

FK Dubočica Kapiten Savić pozvao navijače da podrže njegov tim; foto: M. M.Za fudbalere i stručni štab Dubočice u Svečanoj sali Grada Leskovca priređen je prijem pred okršaj u Nišu, a gradonačelnik Goran Cvetanović je naglasio da je sport u Leskovcu jedna od najbitnijih stvari, pa da će svim klubovima u narednoj godini biti uvećano davanje iz budžeta. Rekao je i da se očekuje da u 2022. godini samo za sport bude izdvojeno 120 miliona dinara, što je za 25 miliona više nego u ovoj godini.

Leskovčani su karte za sutrašnju utakmicu u Nišu mogli da kupe na nekoliko mesta u Leskovcu, a sutra će to moći da učine i na blagajni stadiona ”Čair”. Za navijače će biti otvorene sve tribine osim istočne, a cene karata se kreću od 300 za severnu i južnu tribinu, do 500 dinara za zapadnu. Utakmica se igra na ”Čairu”, jer SC ”Orion” na kome Dubočica igra svoje mečeve kao domaćin u Srpskoj ligi, ne ispunjava standarde FSS-a.

Osim Dubočice, i fudbaleri Radnika će sutra odigrati svoj meč osmine finala, a od 13 sati na Gradskom stadionu u Surdulici protivnik će im biti Loznica. Meč Crvene zvezde i niškog Radničkog biće odigran u naknadnom terminu, jer će crveno-beli sutra igrati zaostalu utakmicu Superlige protiv Voždovca.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mare

    22:07 // 30. 11. 2021.

    A be će dođe li faraon da vi gleda?

  • Var tehnolog

    20:10 // 30. 11. 2021.

    Mnogo gledate americke filmove .

  • Александар Миленковић

    12:33 // 30. 11. 2021.

    Душане Савићу, не измишљају! За твоју информацију, најбољи клуб у Србији је ЦРВЕНА ЗВЕЗДА већ 4 узастопне сезоне у Србији и 5-у сезону у Европи.

    • Razbibriga

      20:09 // 30. 11. 2021.

      Malo si se zeznuo, najbolji klub, na zalost, je sns !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: