Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:27, 31. 1. 2017.

| Sport

Fudbaleri Radnika iz Surdulice na pripremama

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Fudbaleri Radnika iz Surdulice
Foto: D. M.

Igrači i stručni štab Radnika iz Surdulice stigli su u Staru Pazovu gde će se spremati za prolećni deo prvenstva. U Sremu će boraviti do 10. februara nakon čega ih očekuje finalna provera na stadionu “Karađorđe” protiv Vojvodine.

Na pripreme je krenulo 22 fudbalera: Nikola Vasiljević, Siniša Mladenović, Miloš Milovanović, Miloš Stanković, Miloš Adamović, Nikola Radović, Vladan Pavlović, Aleksandar Gojković, Jovan Jovanović, Bratislav Pejčić, Slobodan Vuković, Igor Zlatanović, Keremi Frencis, Milan Milinković, Nikola Žakula, Mladen Vuksanović, Savo Gazivoda, Nedeljko Vlahović, Ivan Đorić, Zulfiju Iljaša, Nemanja Anđelković i Miloš Ivanović.

Po povratku iz San Dijega, saigračima će se pridružiti i golman Ognjen Čančarević, koji je sa takozvanom B reprezentacijom Srbije otputovao na prijateljski meč protiv Sjedinjenih Američkih država. Šef struke Slavoljub Muslin najavio je da će svi igrači dobiti šansu, ali je ona ipak uskraćena čuvaru mreže Radnika. Selekcija Srbije odigrala je prilično jednoličnu utakmicu protiv SAD-a koja je završena bez golova.


Izmene u sastavu, ali i stručnom štabu

Nakon Ivana Đorića, koji je letos došao na pozajmicu u Radnik, a zatim potpisao 3-godišnji ugovor, i vezista Miloš Adamović produžio je saradnju sa Surduličanima. On je letos došao iz mađarskog Vašaša, a po novom ugovoru u Surdulici će se zadržati godinu dana. Pomoćni trener Radnika Dejan Čelar, pomoćni trener; Foto: D. M.

Šapčanin je u prvom delu prvenstva nastupio na 18 prvenstvenih utakmica, a klubu se preporučio postigavši 3 gola i 1 asistenciju.

I novi pomoćni trener Dejan Čelar pridružio se ekipi. S obzirom na “A” licencu Evropske fudbalske federacije i školovanje u velikim klubovima poput italijanskog Milana i španskog Viljareala, od njega se očekuje značajan doprinos sa klupe.

Sa druge strane, Danijel Stojković i Uroš Nenadović više neće igrati za Radnik. Odbrambeni 26-godišnji igrač nastupio je na 5 utakmica, pa je sporazumno je raskinuo ugovor i za sada ne postoje informacije o njegovom novom klubu.

Njegov mlađi kolega Stojković izrazio je želju da se oproba u inostranstvu, pa će njegova nova sredina biti Alaškert, koji se nalazi na 2. mestu najjače jermenske lige. Napadač je za Sportski žurnal rekao da su ga kontaktirali iz kluba koji je prošlogodišnji šampion Jermenije, a da su Surduličani imali sluha i sporazumno raskinuli ugovor.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: