Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:20, 30. 6. 2022.

| Sport

Fudbaleri Radnika na Zlatiboru bez pobede, trener Linta zadovoljan zalaganjem igrača

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
FK Radnik
Radnik pretrpeo poraze od Novog Pazara i Sutjeske, a remiziriao protiv podgoričke Budućnosti; foto; FK Radnik

Iako su na pripremama na Zlatiboru doživeli ubedljive poraze od Novog Pazara i crnogorske Sutjeske i remizirali sa podgoričkom Budućnosti, novi trener surduličkog Radnika Aleksandar Linta zadovoljan je onim što su igrači prikazali na tri kontrolne utakmice, pogotovo zalaganjem za koje smatra da je bilo na visokom nivou.

Prvu pripremnu utakmicu surdulički tim odigao je 19. juna protiv superligaša iz Novog Pazara, a ekipa koja se jedva prošle godine jedva spasila selidbe u niži rang u finišu utakmice je postigla dva gola i slavila sa 3:1. Mnogo su bolje na terenu igrači Radnika izgledali protiv Budućnosti, vodili golovima Milovanovića i Duronjića, ali je crnogorski vicešampion uspevao da poravna rezultat (2:2).

Prveliki zalogaj za Surduličane bio je crnogorski šampion, Sutjeska, koja je čak četiri puta tresla mrežu Radnika i ubedljivo slavila sa 4:1. FK Radnik Radnik u prvom kolu Superlige dočekuje ekipu Mladost GAT iz Novog Sada; foto: FK Radnik

I pored čini se slabijih rezultata trener Linta, koji je na klupi zamenio Dušana Đorđevića, ističe da su igrači pokazali veliku želju i borbenost, kao i da su sporoveli sve zamisli u delo.

Za vreme boravka na Zlatiboru igrači su sproveli zahteve stručnog štaba. Mogu reći da se radi o jednoj dobroj grupi momaka, koji su disciplinovani, poslušni, vredni, a pre svega posvećeni. Izuzeteno sam zadovoljan kako su pristupili svojim obavezama, , uspešno smo odradili ovaj deo priprema, sve to sada izgleda dobro, a mislim da će biti još ubedljivije - kaže Linta.

Surduličani će na otvaranju novog šampionata Suprelige 10. jula u večernjem terminu dočekati novog superligaša, ekipu Mladost GAT iz Novog Sada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mile

    17:49 // 30. 6. 2022.

    Radnik iz Surdulice na pripremama na Zlatiboru.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: