Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:05, 29. 1. 2018.

| Sport

Fudbaleri Radnika stigli u Staru Pazovu, i druga pripremna pobeda

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnik Surdulica
Fudbaleri iz Surdulice takmičenje u Superligi će otpočeti sredinom februara, kada će gostovati Radu u Beogradu; foto: FK Radnik Surdulica

Sa ekipom Modriča iz Bosne i Hercegovine fudbaleri Radnika odigrali su prijateljsku utakmicu i ubedljivo pobedili sa 3:1. Ovaj meč odigran je u Straroj Pazovi, gde su Surduličani trenutno na pripremama.

Golove za superligaša iz Surdulice, kako kažu u klubu, postigli su mladi reprezentativac Igor Zlatanović u 50. minutu, Miloš Milovanović u 82, a pred kraj se u strelce upisao i Milan Purović.

Kombinovani sastav trenera Krunića u poluvremenima nastupao je u pravom takmičarskom duhu, utakmica kao prvenstvena, a takvi i pogoci - kažu u klubu.

Što se tiče priprema, Radnik je prvi deo, u kome je akcenat bio na fizičkoj pripremi, odradio u Surdulici, a tamo su odigrali i prvi kontrolni meč, u kome su pobedili Dinamo iz Vranja. Nakon toga su otputovali u Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staru Pazovu.

Sledi nam uigravanje ekipe, a rezultate priprema možemo videti tek u prvenstvu - rekao je kratko Krunić.

Kako najavljuju u klubu, slede mečevi sa Borcem iz Čačka 31. januara, tri dana kasnije sa Bačkom, zatim 6. februara sa Proleterom i za kraj, 9. februara, sa ekipom Dobanovci.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: