Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:45, 21. 8. 2020.

| Sport

Fudbaleri Radnika žele da u Ivanjici prekinu "crnu" seriju

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički Radnik
Vezali tri poraza, sada žele da prekinu lošu seriju; ilustracija; foto: Vanja Keser

Seriju od tri vezana poraza Radnik iz Surdulice će pokušati da prekine u subotu, 22. avgusta na gostovanju Javoru u Ivanjici. Kako kaže trener Surduličana Simo Krunić, u 5. kolu Superlige njegov tim je jako motivisan da nadoknadi do sada propuštene šanse, ali smatra i da će im remi dobro doći.

Nakon poletnog starta sezone, kada su savladali Voždovac u gostima, fudbaleri iz Surdulice su dva puta zaredom izgubili u poslednjim minutima meča. U poslednjem kolu poraženi su i od Partizana, pa 5. kolo Superlige Radnik dočekuje na 13. poziciji.

Javor je izgubio od lučanske Mladosti i Partizana, dok je savladao Napredak i Novi Pazar, što ga je smestilo na 10. poziciju na tabeli. Uprkos polovičnom učinku u dosadašnja četiri kola, Krunić ima samo reči hvale za sutrašnjeg rivala, pa kaže da će njegovi izabranici pokušati da ih iznenade, ali da bi i bod mogao da ih vrati na dobar put.

Javor je ekipa puna samopouzdanja, odlično vođena mojim dugogodišnjim saradnikom i mogu reći, jednim od najboljih trenera u Srbiji. Na teškim ćemo biti mukama u Ivanjici, imaju jake defanzivce, igraju čvrsto, tvrdo, imaju vhunske prekide. Mi sa druge strane moramo odgovoriti agresivno i u toku cele utakmice moramo držati nivo koncentracije jer nas je to koštalo mnogih bodova - rekao je Krunić.

Strateg Surduličana dodaje da su mu na raspolaganju svi fudbaleri, jer nema povređenih, niti onih koji odrađuju kartone.

Početak utakmice zakazan je za 19 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: