Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:30, 6. 4. 2019.

| Sport

Gost na svom terenu: Radnik protiv Dinama u Surdulici

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički Dinamo
Radnik je trenutno deseti na tabeli Superlige, a Dinamo petnaesti; foto: Vanja Keser

U poslednjem kolu regularnog dela Superlige dogodiće se južnjački okršaj, sa pomalo okrenutim ulogama, pošto će formalno vranjski Dinamo ugostiti Radnik, ali će se meč igrati na Gradskom stadionu u Surdulici. Meč je zakazan za nedelju, 7. april.

Sem emotivnog naboja, koji nosi svaki okršaj dva tima, ovaj derbi odlučiće još dosta toga. Surduličanima je trijumf neophodan kako bi ostali u igri za plej-of, mada je potrebno da se još neke kockice slože za ovo dostignuće, odnosno da Spartak ne pobedi Rad, a ni Vojvodina Partizan.

Dinamu je pak svaki bod prekopotreban, s obzirom na to da se grčevito bori za to da se njegovo obitavanje u Superligi ne završi na jednoj sezoni.

Radnik je trenutno deseti na tabeli Superlige, a Dinamo petnaesti. U prvom susretu dva tima ove sezone slavili su Surduličani, sa 2:0.

Početak meča zakazan je za 17 sati, a ulaznice će se, kažu u Dinamu, prodavati u nedelju od 10 sati na biletarnici stadiona u Surdulici. Cene za zapad i istok su 200 dinara, a za jug i sever 100.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: