Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:08, 1. 8. 2018.

| Sport

Internacionalni napadač i defanzivac stigli u Radnik

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Nikola Kovacevic
Dvogodišnji ugovori za dvojicu fudbalera; foto: Vanja Keser

Dugogodišnji član rumunske Steaue, ali i brojnih inostranih timova, špic Stefan Nikolić, kao i defanzivac Nikola Kovačević, bivši igrač brojnih domaćih klubova među kojima i niškog Radničkog, kažu u Radniku, novi su članovi superligaša iz Surdulice.

Napadač iz Crne Gore Nikolić često je menjao klubove, pa je tako nosio dres Lirsa i Roselara iz Belgije, četiri godine bio je član rumunske Steaue i još 6 meseci Sepsija, Inčona iz Južne Koreje, bugarskog CSK, Istre Politehnike, Termalica iz Poljske, te kazahstanskog kluba Kaisa.

Karijeru je ovaj 28-godišnjak otpočeo u OFK Beogradu. Od domaćih timova nastupao je još i za kruševački Napredak, a jednu polusezonu proveo je i u Radniku.

Odlične karakteristike preporučile su ga da ponovo obuče dres surduličkog superligaša. Nikolić u Surdulicu stiže iz albanskog tima Partizani. Bio je na meti mnogih klubova, ali je danas potpis na dve godine stavio u Surdulici - kažu u Radniku.

Drugo pojačanje Radnika, 24-godišnjak iz Kragujevca imao je samo jedan kratak “izlet” u inostranstvo, pošto je od marta ove godine bio član Spartaksa iz Letonije. Pre toga prošao je kroz nekoliko zvučnih srpskih klubova, pošto je bio član niškog i kragujevačkog Radničkog, Vojvodine i subotičkog Spartaka.

I on je potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom iz Surdulice.

Inače, Radnik je do sada u Superligi zabeležio po jednu pobedu i poraz, a u sledećem kolu, koje se igra ovog vikenda, dočekaće Zemun.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: