Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:59, 26. 4. 2022.

| Sport

Iz Radnika tvrde da su za sumnjivu utakmicu sa Novim Pazarom saznali iz medija

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
FK Radnik
Iz Radnika najoštrije demantuje da je utakmica protiv Novog Pazara sumnjiva; foto: FK Radnik

Da je utakmica 30. kola Superlige između Radnika i Novog Pazara (2:0) "pod lupom" UEFA zbog nameštanja, iz Uprave surduličkog tima saznali su iz medija. Saopštavaju i da do sada nisu dobili zvaničan dopis iz Fudbalskog saveza Srbije da je utakmica sumnjiva.

Sumnjivim je označen Novi Pazar i nekoliko njegovih prvotimaca, a sumnja se da su namerno izgubili utakmicu. U Radniku kažu da je svako ko je pogledao utakmicu poslednjeg kola regularnog dela Superlige mogao da se uveri da su Pazarci bili ravnopravan rival i da ne bi bilo nezasluženo da je utakmica krenula drugim tokom.

Stojimo na raspolaganju i žestoko se protivimo širenju insinuacija i nedokazanih navoda u vezi našeg kluba. Trenutno smo u velikoj borbi za očuvanje superligaškog statusa i ovakvi natpisi u medijima stvaraju nepotrebne tenzije unutar našeg kluba i uznemiruje naše igrače pred odlučujuće utakmice u plej-autu - navodi se u saopštenju.

Iz Uprave dodaju i da FK Radnik stoji na raspolaganju za svaki vid saradnje sa etičkom komisijom i komesarom za integritet ukoliko mogu da pomognu u bilo kakvoj istrazi vezanoj za regularnost takmičenja.

Podsetimo, prema pisanju Sportkluba UEFA je utakmicu između Radnika i Novog Pazara stavila pod sumnju jer je pred samu utakmicu kvota na Radnik padala, dok su uplate na pobedu tima iz Surdulice bile sve veće.

Saopštenjem su, se kako je preneo Sportklub, oglasili i iz Novog Pazara, odakle tvrde da je to još jedan pokušaj da se tom klubu oduzmu osvojeni bodovi na terenu, kao i da se taj tim izbaci iz Superlige.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Cane

    16:59 // 27. 4. 2022.

    Surdulica poligon za mesetarenje!

  • Miki dmitrović

    13:00 // 27. 4. 2022.

    Udaljite lažne doktore iz c.zvezde, lopove novinare iz partizana, ostavite na miru male poštene klubove.

  • slavko

    07:53 // 27. 4. 2022.

    Ma....da.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: