Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:46, 2. 3. 2019.

| Sport

Iznenađenje u režiji Dinama: Vranjanci deklasirali kruševački Napredak

Autor:Milica JovanovićIzvor:Južne vesti
fk dinamo foto vanja keser
Četvrti meč zaredom bez poraza; foto: JV/Vanja Keser

Posmatrajući tabelu Superlige, na kojoj Napredak zauzima 6, a Dinamo 16. mesto nikako nije bilo očekivano da slave Vranjanci. Ipak, veliko iznenađenje se dogodilo na Gradskom stadionu u Surdulici, a trijumf "fenjeraša" bio je veoma ubedljiv - 4:0.

Kruševljani su još jednom dokazali da su u veoma lošoj formi, a Vranjanci upravo suprotno, da su zaista tokom zime sklopili tim koji može da se nosi sa superligaškim standardima. Po svim parametrima nadigrao je novajlija u Superligi svoje rivale, koje je sveo na samo jedan šut ka golu tokom celog meča.

Na drugoj strani nabrao ih je Dinamo 14, od koga su 4 završila u golu. To poseban značaj dobija kada se ima na umu da je reč o do sada najneefikasnijem timu Superlige, koji je tokom pređašnja 23 kola dao svega 12 golova.

Tokom većeg dela prvog poluvremena držali su se gosti, ali se Nikola Popović postarao da se na odmor ne ode sa nulom, pošto je u završnici poluvremena pogodio, nakon asistencije imenjaka Stevanovića.

Kako se završilo prvo, tako je otpočelo drugo poluvreme, pošto je najbolji strelac Dinama Željko Dimitrov duplirao rezultat u 52. minutu. Dvadesetak minuta kasnije Piroćanac je ponovo tresao mrežu "čarapana", dok im je završni "udarac" zadao Mladen Stevanović, 5 minuta pre kraja meča.

Iako nisu uspeli da pobegnu od "fenjera", Vranjanci su nikad bliži opstanku, s obzirom na to da imaju isti broj bodova (17) kao Zemun, a samo jedan manje od Bačke. Ipak, to će se već sutra neminovno promeniti, jer upravo ova dva tima igraju jedan protiv drugoga.

Sledeće kolo Superlige je vanredno i igra se u sredu, 6. marta, a u njemu će Dinamo gostovati Mačvi u Šapcu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ja

    01:09 // 3. 3. 2019.

    Sta je iznenadjenje ? Dinamo ostaje u ligi, to je dogovoreno, Zemun i Backa ispadaju. Slobodno lupajte minuse, ali se raspitajte malo. Pozdrav

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: