Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:26, 11. 11. 2022.

| Sport

Košarkaši Zdravlja gostuju lideru na tabeli

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
KK Zdravlje
Pred Leskovčanim gostovanje najboljem timu lige; foto: M. M.

Košarkaši leskovačkog Zdravlja tokom nedelje preskočili su još jednu prepreku u Kupu, a u subotu, 12. novembra, od 18 sati imaće najteži mogući ispit i gostovanje Dinamiku, ekipi koja u dosadašnjem delu KLS-a ima svih sedam pobeda.

Nakon što je ”Farmaceute” od Lazara Spasića preuzeo Nikola Ristić, tim iz Leskovca ostvario je pobedu nad ekipom Pirota u prvom kolu drugog stepena Kupa, pa je onda u elitnom rangu savladana užička Sloboda, da bi uvertiru za gostvanje u Beogradu bila još jedna pobeda u Kupu i to nad ekipom Bora rezultatom 71:64.

Ekipa Dinamika meč sa Zdravljem dočekuje kao jedini tim u KLS-u bez poraza, drže prvo mesto na tabeli, a da mladi tim ima karakter, pokazali su prošlog vikenda, kada su u Valjevu nadoknadili veliki rezultatski minus i uspeli da savladaju Metalac.

Zdravlje i Dinamik snage su odmerili i u povratničkoj sezoni Leskovčana u elitni rang, a tim sa Dorćola bio je oba puta bolji, pa imaju još jedan segment na njihovoj strani.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: