Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:12, 12. 10. 2022.

| Sport

Košarkaši Zdravlja prvu pobedu u KLS-u traže protiv Čačka 94

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
KK Zdravlje
Leskovčani danas od 17 sati igraju prvi meč pred svojim navijačima; foto: M. M.

Posle dva startna poraza u Košarkaškoj ligi Srbije, košarkaši Zdravlja priliku za prvu pobedu imaće danas od 17 sati u leskovačkoj Hali sportova protiv ekipe Čačka 94. Trener ”farmaceuta” Lazar Spasić očekuje da njegov tim konačno zaigra u kompletnom sastavu i da pred svojim navijačima upiše trijumf.

Baš kao Leskovčani, ni Čačani, koji su novajlije u ligi, u prva dva kola ne znaju za trijumf, ali su protiv favorizovanih Metalca i kraljevačke Sloge pokazali da neće biti lak plen.

Tim Zdravlja su tokom priprema mučile povrede, a poslednji meč u Subotici propustili su Morgan i Gorbačov, koji bi trebalo da se danas nađu u sastavu i pomognu ekipi da uđe na pobednički kolosek.

Utakmica je jako važna za nas jer je došla posle dva poraza. U dobrom raspoloženju dočekujemo utakmicu i nadam se da ćemo prvi put od avgusta nastupiti kompletni. Nadamo se najboljem sada kada smo svi na okupu. Očekujem da imamo kontinuitet igre svih 40 minuta protiv ekipe Čačka. Utakmica je jako važna za nas, jer dočekujemo ekipu koja je nova u ovoj ligi. Međutim, iza Pantića, Tresača, Dinića i Majstorovića ima više ozbiljnih sezona u seniorskoj košarci od svih nas zajedno. Oni će doći rasterećeni i to je njihova prednost. Naša prednost je dužina klupe i moramo da tražimo ritam utakmice koji nama odgovara. Idemo na pobedu i jako nam je važno da dobijemo ovu utakmicu - kaže Spasić.

Mladi strateg ističe i da ekipu na pravom nivou očekuje tek za dve nedelje, kada svi igrači budu imali dovoljno treninga i rada iza sebe.

On očekuje i neophodnu pomoć publike sa tribina, koja je tokom prvog dela prošle sezone bila velika pokretačka snaga Leskovčana, te poziva navijače da u što većem broju dođu u Halu sportova.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: