Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:05, 26. 8. 2020.

| Sport

Krunić više nije trener surduličkog Radnika

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Simo Krunić
Između dva mandata u Radniku Krunić predvodio Radnički i Čukarički; foto: Vanja Keser

Trenerska vrteška u Srbiji pokrenuta je u Surdulici već nakon pet kola Superlige, pošto su FK Radnik i strateg Simo Krunić odlučili da je vreme za rastanak, nakon četiri uzastopna poraza. Za sada će, kažu u surduličkom klubu, na njegovo mesto sesti dosadašnji pomoćni trener Dejan Đuričić.

Prema prošlogodišnjem istraživanju Fudbalske opservatorije, Srbija je 5. u Evropi i 10. u svetu po tome koliko često klubovi menjaju trenere, a ove superligaške sezone to je prvi učinio Radnik.

Ovo je bio drugi Krunićev mandat u Surdulici - prvi je potrajao nešto više od godinu dana, od marta 2017. do jula 2018. godine.

Simo Krunić je prvi put preuzeo Radnik krajem 2016/17 sezone i u jednom teškom momentu uspeo da izbori opstanak sa klubom. Sledeću sezonu je pod dirigentskom palicom Sime Krunića klub završio 9. na tabeli i promovisao mladog napadača Igora Zlatanovića - kažu u klubu.

Vratio se oktobra 2019. godine, kada su Suruličani bili na 13. poziciji Superlige i još jednom im poboljšao plasman (sezonu završili na 11. mestu). Međutim, ove sezone su, nakon uvodnog slavlja protiv Voždovca, naređali četiri poraza.

Posle četiri uzastopna poraza, obe strane su rešenje videle u sporazumnom raskidu saradnje - rekli su u Radniku.

Privremeno rešenje i strateg koji će predvoditi Radnik na gostovanju Novom Pazaru, zakazanom za subotu, 29. avgust, je dosadašnji Kruniće pomoćnik - Dejan Đuričić. Sem u Radniku, bio je pomoćni trener i u Voždovcu, a glavni u Radničkom iz Obrenovca.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Surdulicanin

    02:34 // 27. 8. 2020.

    Nikakav strucnjak, baja noce ga isterao nema rezultati pa kuci, vrati se majci u bosnu!!!!!

    • SARAJEVO

      17:14 // 27. 8. 2020.

      Nemaš ti pojma jarane.Simo je dobar čovek i dobar trener ali se vaš baja Noce Tončev slabo otvara za igrače.Jel vidiš ko vam igra-sve jeftini igrači i drugorazredni.

  • Dr

    17:20 // 26. 8. 2020.

    Bio bi idealno rešenje za Radnički...

    • Mr

      21:30 // 27. 8. 2020.

      Slazem se ,odavno nije bio ! I, svugde gde ode,isteraju ga !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: