Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:33, 6. 4. 2019.

| Sport

Lalatović poziva publiku i veruje u pobedu Radničkog u nedelju

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Oproštaj od osnovnog dela Superlige, sledi plej-of; foto: JV / Vanja Keser
Oproštaj od osnovnog dela Superlige, sledi plej-of; foto: JV / Vanja Keser

Priliku da se vrate na pobednički kolosek, nakon remija sa Mačvom, fudbaleri niškog Radničkog imaće u nedelju, 7. aprila kada im u goste dolazi Bačka, trenutno 13. ekipa na tabeli Superlige. Trener "Reala sa Nišave" Nenad Lalatović poziva publiku da dođe u što većem broju jer njegovi igrači zaslužuju veću podršku.

Poslednje kolo osnovnog dela Superlige donosi duel niškog Radničkog, drugoplasirane ekipe na tabeli Superlige i Bačke koja je ove sezone zabeležila samo 6 pobeda. Bačka se bori za opstanak, a trener Nišlija Nenad Lalatović dobro poznaje rivala.

Imaju odlične napadače koji mogu da budu veoma neprijatni ako im se otvori prostor i to ćemo morati da sprečimo. Ipak, igramo kod kuće, imamo veliki motiv da ovaj regularni deo završimo pobedom i na najbolji mogući način uđemo u paklenu sedmicu u kojoj nas čekaju dueli sa Crvenom zvezdom u plej-ofu, Partizanom u Kupu, a onda sa Partizanom ili Čukaričkim u plej-ofu. Atmosfera u svlačionici je sjajna - kaže Lalatović.

lalatovic,-radnicki-rad,-nis-mart-2019,-foto-jv-vanja-keser Lalatović poziva publiku; foto: JV / Vanja Keser

Trener ekipe sa "Čaira" se posebno osvrnuo na posetu na stadionu koja je ispod one koju, kako kaže, njegova ekipa zaslužuje. Ulaz na nedeljnu utakmicu biće slobodan, pa je strateg Radničkog iskoristio priliku da pozove navijače da dođu u što većem broju.

Moram da kažem da mi je bilo jako žao što u Šapcu nismo imali navijače. Smatram da je ova generacija to zaslužila, Niš je drugi najveći grad u Srbiji. Nije nam bilo lako, pogotovo protiv ekipe od koje smo bili bolji i u atmosferi koja nije bila prijateljska. Čini mi se da im je imperativ bio da prekinu niz pobeda Radničkog. Žao mi što nismo imali dva, tri autobusa navijača, mislim da Radnički mora da ima publiku na strani - kaže Lalatović.

Starteg Nišlija je rekao da se ljubav prema Radničkom oseća u celom gradu, a da je bilo podrške sa tribina, možda bi Radnički imao i 12. pobedu u nizu.

Ipak, moram biti zadovoljan jer na 29 utakmica imali smo samo jedan poraz. Ako Bog da, biće na 30 utakmica samo jedan poraz, a takav rekord niko neće moći da ostvari narednih 50 godina - dodaje Lalatović.

Utakmica počinje u 17 sati na stadionu "Čair".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Kasica prasica

    10:47 // 7. 4. 2019.

    Da bude pun stadion kao na utakmici Proleter-Backa. Da napunimo kasu.

  • Mara

    14:11 // 6. 4. 2019.

    Biće super

  • Tranzicija

    12:09 // 6. 4. 2019.

    Lale shvati da Nislije najmanje zanima Radnicki. 90% Nislija na zalost navija za Topciderske blizance. A oni najvatreniji, koje si ocekivao i Sapcu, su najslabija generacija Meraklija od osnivanja 89-e. Nekako su ovi uspesi kluba dosli u pogresno vreme kada je dosta pravih Nislija van zemlje, mnogi su razocarani u srpski fudbal...

    • Ouzo

      18:41 // 6. 4. 2019.

      Pa,kad si pravi nislija,sto nisi isao u Sabac?
      Ko si ti da dajes misljenje o meraklijama?
      Sta ces kad taj tvoj Lale ode,kome ces da se slihtas?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: