Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:52, 31. 8. 2023.

| Sport

Leskovac dočekuje Evropu - Čukarički protiv Olimpijakosa na "Dubočici"

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
stadion Leskovac
Novi stadion za Evropu; foto: M. M.

Večeras od 20 sati beogradski Čukarički će kao domaćin ugostiti grčki Olimpijakos na stadionu "Dubočica" u Leskovcu u revanšu plej-ofa Lige Evrope. U prvom meču Atinjani su slavili sa 3:1, a Beograđani će pred punim tribinama leskovačkog novog sportskog objekta pokušati da nadokande zaostatak. Milan Lešnjak, šef struke Čukaričkog, kaže da bi bio "zadovoljan remijem, a prezadovoljan pobedom".

Ekipu Čukaričkog ne čeka lak zadatak za plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Milan Lešnjak, šef struke beogradskog tima, pohvalio je sve koji su radili na stadionu u Leskovcu, jer "izgleda izuzetno lepo, baš evropski", a onda dodao da njegov tim očekuje izuzetno težak meč.

Znamo da igramo protiv ekipe koja ima dobre pojedince, kvalitet nije sporan. Očekujem da moja ekipa uđe mnogo bolje i organizovanije nego u Atini. Bićemo agresivniji to je sigurno. Baš bi nam pomogao dobar rezultat iz ovog meča. I nerešeno je dobro, psihološki bi bilo odlično za ekipu. Siguran sam da će moj tim dati maksimum. Imamo posle ove još jednu utakmicu u prvenstvu, zatim i reprezentativnu pauzu da sve to iznivelišemo i postavimo sve na svoje mesto. Pričamo sa igračima svesni su svega, bitno je da se brzo izdignemo iznad ove situacije - rekao je Lešnjak.

Olimpijakos neće doći da se brani, smatra Lešnjak, već će od starta napasti. A na pitanje da li su vežbali izvođenje penala, rekao je:

Jesmo. Daj Bože da dođe do toga, odmah bih potpisao - dodao je trener.

Utakmica počinje u 20 sati na novom stadionu "Dubočica".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ajvar

    15:30 // 31. 8. 2023.

    Leskovcani kao dobri domacini- paori svskom igracu i uprabi kluba pi dzakce ajvarku u boks od bus.Da vidu Grci nasu papriku.

    • Alex

      23:06 // 31. 8. 2023.

      Izvini, jel si normalan?

    • Razbbriga

      09:51 // 1. 9. 2023.

      Propade ti sala, dosli avionom ! Dalje, tu mozda je jedna trecina Grka, drugi bel svet ! A,i Leskovcanin da ti da nesto mufte !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: