Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:34, 17. 11. 2022.

| Sport

Metaloplastika stiže u Leskovac - podrška sa tribina adut Dubočice

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
RK Dubočica 54
Leskovačanima u subotu od 19 sati neophodna pomoć navijača; foto: M. M.

Seriju od dva uzastopna poraza rukometaši Dubočice pokušaće da prekinu protiv Metaloplastike, lidera Arkus lige i ekipe koja na jug stiže kao jedini neporaženi tim. Ipak, u taboru tima iz Leskovca veruju da će, uz pomoć publike, u subotu, 19. novembra od 19 sati stići do pozitivnog rezultata protiv dvostrukog šampiona Evrope.

”Vukovi” utakmicu 9. kola dočekuju na deobi 7. mesta sa 6 osvojenih bodova, ali i sa porazima od Partizana i Crvene zvezde. Leskovčani su se već na startu sezone susreli sa tri vezana poraza, a kako bi izbegli taj scenario, moraće da protiv prvoplasiranog tima tabele pruže najbolju partiju u sezoni.

Stiže nam ekipa sa velikom tradicijom, tim koji je mnogo uradio za srpski rukomet pa su i njihove ambicije uvek najveće moguće. Radi se o ekipi koja stiže sa čak sedam pobeda i jednim remijem pa će taj niz pokušati da nastave i protiv nas. Bez obzira na sve, mi se nećemo unapred predati, uloga favorita je na njihovoj strani, ali se nadam da ćemo, uz podršku sa tribina, uspeti da pružimo naš maksimum i da na taj način stignemo do pozitivnog rezultata - rekao je trener Siniša Mičić.

On ni na meču sa Metaloplastikom neće moći da računa na povređenog Lazara Anđelkovića, dok ističe da su svi ostali igrači zdravi i spremni da pomrse račune renomiranom rivalu..

Dva tima susrela su i na završnici Kupa, odigranom upravo u Leskovcu, a Šapčani su uspeli da prođu u finale i kasnije osvoji pehar. Samo par dana odigran je i prvenstveni, a Metaloplastika kod kuće slavila u neizvesnoj završnici.

Podsetimo, utakmicu pred svojim navijačima odigraće i rukometaši Topličanina, koji će u petak od 20 sati dočekati Crvenu zvezdu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ljubitelj rukometa

    18:44 // 17. 11. 2022.

    Sudije znaju. Sude kako im se naredi. Vidjeno s' Partizanom.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: