Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:43, 6. 12. 2010.

| Sport

Miloš Stanić novi trener RK Naisus

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Miloš Stanić; foto: facebook.com

NIŠ – Nekadašnji kapiten Rukometnog kluba Železničar Miloš Stanić preuzeo je mesto trenera u Rukometnom klubu Naisus. On je zamenio Vladana Stošića koji je zbog slabih rezultata dao ostavku.

Miloš Stanić je 15 godina bio kapiten RK Železničar, a dve godine je bio igrač i pomoćni trener u tom niškom klubu. Kao trener vodio je Železničar od 1999. do 2001. godine. Bio je trener u ekipi Mladosti iz Bogdanovca u Makedoniji, ženskom rukometnom klubu Napredak iz Kruševca, Bahreinu, Libanu i Saudijskoj Arabiji.

- Jedini cilj koji imam sa Naisusom je opstanak u ligi jer se klub nalazi u nezavidnoj situaciji. Treba sve da učinimo da se ekipa podigne sa dna, da se obezbedi bar sredina tabele. Očekuje nas velika i naporna borba za opstanak. U drugom delu prvenstva treba da obezbedimo neka pojačanja – rekao je Miloš Stanić, novi trener Naisusa.

Naisus trenutno zauzima poslednje mesto na tabeli sa 5 bodova pošto ima 2 pobede, 1 remi i 9 poraza. U jesenjem delu prvenstva igraće još tri meča, a sledeći protiv PKB-a.

Miloš Stanić je zamenio Vladana Stošića koji je vodio Naisus od osnivanja kluba prošle godine, nakon fuzije Železničara i ORK Niša. Stošić je dao ostavku posle poraza u Smederevu pre tri nedelje, ali je Upravni odbor prihvatio tek posle meča sa Požarevcem.

- Žao mi je što se nisam oprostio od trenerskog mesta pobedom, ali nismo imali sreće u Požarevcu. Što bi rekli neki niški novinari, nijedan trener se ovoliko nije zadržao na jednom mestu i zbog toga mi je drago. Bio sam u ORK Nišu od 4. lige do Superlige, pa posle i u Naisusu. Još nismo precizirali o mom mestu u klubu, ali ima vremena – rekao je Vladan Stošić.

Stošić je vodio ORK Niš 6 godina i nakon toga još godinu dana Naisus.

Naisus će prvi meč sa novim trenerom odigrati u subotu, 11. decembra u hali Čair sa ekipom PKB-a.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: