Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:53, 13. 4. 2023.

| Sport

Minimalac Radnika za pobedu nad Napretkom, borba za opstanak nastavlja se u plej-autu

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
340511179_1272932666667256_7807938699348194413_n
Evrpogol Radulovića za važna tri boda; foto: FK Radnik

Fenomenalnim golom Andrije Radulovića fudbaleri Radnika rezultatom 1:0 bili su bolji od kruševačkog Napretka u poslednjem kolu regularnog dela Superlige, pa početak plej-auta i utakmicu sa Javorom dočekuju sa 23 boda, koliko je sakupila i lučanska Mladost.

Posle poraza od TSC-a i Novog Pazara, izabranici Slavoljuba Đorđevića napravili su još jedan iskorak u borbi za opstanak, pošto im je za nova tri boda bio dovoljan jedan evrogol Radulovića koji je u 9. minutu sa 25 metara levom nogom pogodio mrežu golmana Napretka.

339983205_926308198679742_4923594095790585043_n Prvi rival Surduličana u plej-autu biće Javor 22. aprila; foto: FK RadnikDomaći su tokom svih 90 minuta bili konkretniji rival, a Kruševljanima su dozvolili svega jedan šut ka njihovom golu. Mogao je trijumf Surduličana da bude i ubedljiviji, ali je sredinom drugog dela povratnik Makarić pogodio prečku.

Surduličani su tako stigli do četvrte pobede u drugom delu sezone i ostavili Mladost Gat na dnu tabele, a izjednačili se ekipom Mladosti iz Lučana, pošto su oba tima sakupila po 23 boda, dok je ispred njih subotički Spartak koji ima 25 bodova.

Fudbalerima Radnika sada sledi još 7 utakmica u plej-autu, a prvi meč odigraće 22. aprila, kada će gostovati Javoru u Ivanjici.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: