Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:19, 15. 4. 2022.

| Sport

Na startu plej-auta Radnik u Surdulici dočekuje kragujevački Radnički

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
FK Radnik
Utakmica u Surdulici igra se od 16:30; foto: FK Radnik

I pored pobede nad Novim Pazarom u poslednjem kolu regularnog dela Superlige fudbaleri Radnika nisu uspeli da se plasiraju u plej-of, pa će do kraja sezone morati u borbu sa timovima iz donjeg dela tabele. Prvi protivnik, danas od 16:30 na Gradskom stadionu u Surdulici, biće im ekipa Radničkog iz Kragujevca.

Dobri rezultati u prolećnom delu sezone nisu pomogli timu Dušana Đorđevića da izbegne borbu u plej-autu, ali Surduličani u borbu za opstanak ulaze sa 36 bodova, koliko ima i Mladost iz Lučana, što je čak 6 bodova više od njihovog narednog rivala i pozicije koja vodi u baraž.

Baš kao i Radnik i ekipa Radničkog se dolaskom Nenada Lalatovića na mesto trenera izdigla sa dna tabele, pa su u taboru surduličkog tima svesni da će ovo biti još jedan težak meč.

Ekipa Radničkog iz Kragujevca se u nastavku sezone značajno podigla i zabeležila niz dobrih rezultata. Pred nama je jedna teška utakmica na kojoj ćemo da pokušamo da zadržimo uspostavljeni nivo igre i discipline i da se u takvom izdanju nadamo osvajanju značajnih bodova. Rivala respektujemo, znamo da ih predvodi trener Lalatovic koji na svoj tim prenosi ogromnu energiju, ali verujemo da imamo kvalitet da se suprotstavimo svakom protivniku - rekao je Đorđević.

Dva tima su se ove sezone već susrela tri puta, a Radnik je slavio u Kragujevcu i u Kupu, dok je meč u Surdulici početkom decembra zaršen bez golova.

Podsetimo, nastup u plej-ofu utakmicom protiv Voždovca danas započinju fudbaleri niškog Radničkog.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: