Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:02, 31. 7. 2022.

| Sport

Nakon evropskog poraza, Radnički na "Čairu" izgubio i od TSC-a u Superligi

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
radnički niš
Novi poraz Nišlija; foto: JV / Jelena Mišić

Nisu uspeli fudbaleri Radničkog iz Niša da se "izvade" nakon poraza od Gzire sa Malte u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije. TSC iz Bačke Topole pobedio je na "Čairu" rezultatom 3:0 (0:0) u četvrtom kolu domaćeg šampionata. Nišlije imaju jedan remi i dva poraza, kao i meč manje u Superligi, kao i probleme u igri koje moraju da rešavaju.

Pred oko 650 gledalaca, prema proceni, Radnički je posle jedne izglednije šanse u prvom poluvremenu potpuno pao u drugom delu igre, što su gosti iskoristili.

Posle 20 sekundi u drugom poluvremenu Jovanović je prošao do gola domaćina i dodao Stanojevu, koji je doveo TSC u prednost od 1:0.

U 77. minutu Stefan Vukić matirao je Dujmovića za 2:0, a konačan rezultat (3:0) postavio je stavio štoper Josip Ćalušić u poslednjem minutu.

Nakon meča, u izjavi za TV Arenu, trener Radničkog Tomislav Sivić rekao je da "svaki problem ima rešenje".

Zadovoljan sam prvim poluvremenom, bili smo bolji od TSC-a. U drugom poluvremenu su bili nedostatak snage, adekvatnih izmena, crveni kartoni, gol. Svaki problem ima svoje rešenje. Sutra je novi dan, sagledaćemo mogućnosti i realnost - rekao je Sivić.

Radnički je posle tri meča i jednog boda trenutno pretposlednji, a ispod njega je samo drugi južnjak Radnik iz Surdulice sa bodom iz četiri meča.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    17:50 // 1. 8. 2022.

    Treci put trener Sivic "veruje u pobedu" i treci put Radnicki ostaje bez bodova .... Od kluba vise nema nista. Politika je usla preduboko da bi bilo sta moglo da se menja vise. Mozda je jednina sansa za klub da se privatizuje i da se spasi ovo malo sto je ostalo

    • Torpedo

      06:05 // 2. 8. 2022.

      Gde da nadjes privatnika, a da je velika budala ?

  • Au sudija

    14:09 // 1. 8. 2022.

    Nepismeni seljaci sa po dve leve noge, trče po livadi za velike pare obveznika mučenika, i pri tome gube. još se žalite, ha!!!

  • Ime i prezime

    11:54 // 1. 8. 2022.

    Bojkot je odavno ljudi, Tončev u proseku beleži nešto manje od 1000 ljudi svaku utakmicu već dve, tri, godine. Bojkot nije rešenje, trebamo da dolazimo u što većem broju ispred stadiona i da protestvujemo za vreme utakmica, da pokažemo da je više nas koji želimo naš Real nazad i da nam je dosta velikog Zuluma od Surdulice i njegove akademije Crvene Zvezde.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: