Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:32, 1. 2. 2021.

| Sport

Nedelju dana do nastavka prvenstva, Radnik spreman za 1. kolo i Voždovac

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
radnik surdulica
Zadovoljni pripremama u Antaliji; foto: Radnik Surdulica

Jedna pobeda i dva poraza - učinak je fudbalera Radnika na pripremama u Antaliji. Trener Slavoljub Đorđević zadovoljan je učinjenim, a nakon slobodnih dana tokom vikenda, fudbaleri su se vratili obavezama i do početka prvenstva treniraće u Surdulici.

Pobeda na Dinamom iz Tbilisija (1:0) i porazi od ukrajinskog Ruha (3:2) i ruskog Himkija (4:3) bila su prilika da Đorđević vidi kako su njegovi igrači radili na pripremama i na koga može ozbiljno da računa u nastavku sezone.

Zadovoljan sa pripremama, igrači su zdravi što je najbitnije. Mislim da smo uradili skoro sve sto smo planirali za ovaj period. Što se samog tima tiče mislim da se nismo dovoljno uigravali jer nam je dosta nedostajao Makarić koji je bio sa reprezentacijom. Imali smo i novajlije u timu koji su kvalitetno radili, a najbolji utisak medju njima ostavio je Uroš Milovanović. Pohvale mogu izneti i na račun momaka iz našeg podmlatka, mislim da su jako taletovani, ali smatram da trenutno nisu konkuretni za prvi tim - kaže Đorđević.

Igrači i stručni stab tima iz Surdulice doputovali su u petak uveče iz Antalije, pauzu od par dana iskoristili su za kraći odmor, a već od ponedeljak, 1. februara nastavljaju sa poslednjom fazom priprema.

Đorđević dodaje da je zadovoljan zalaganjem na pripremnim utakmicama odigranim u ovom periodu.

Iako smatram da su bile izuzetno jake i teške, njihov tok dobro je uticao na iskazivanje greški i nekih, ne tako dobrih stvari na kojima bi tim trebao poraditi u narednom periodu - kaže trener Surduličana.

Do kraja nedelje fudbaleri Radnika će trenirati u teretani na terenu sa veštačkom travom, a nastavak prvenstva kreće u subotu kada će u okviru 20.kola Super lige Srbije na Gradskom stadionu u Surdulici od 15 sati dočekati ekipu Voždovca.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: