Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:45, 16. 5. 2018.

| Sport

Nova pobeda niškog MMA borca

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Stojčić Frajburg
"Svi očekuju da se borim za titulu"; foto: privatna arhiva

Po drugi put u svega dve nedelje, Nišlija Aleksandar Stojčić zabeležio je pobedu, ovog puta na MMA turniru Champions fight night u nemačkom Frajburgu. Ovog puta, protivnik mu je bio Iranac Bashir Giryanov, a Stojčić je slavio nakon samo jednog minuta provedenog u ringu.

Mnoštvo pozitivnih komentara publike dobio je Stojčić nakon ovog meča, kako sam kaže, a posebno je zadovoljan što ga je zdravlje poslužilo i što nema ozbiljnijih povreda.

Pobeda je bila efektna jer sam je završio prekidom u prvoj rundi i u prvom minutu, tako što sam svog protivnika iz Irana uspeo da svedem na pod i uhvatim mu polugu na nozi. Ovom završnicom sam pokazao da sam kompletan borac i da borbu mogu da vodim kroz sve segmente bez ikakvog problema - priča Stojčić.

On najavljuje i da će njegova sledeća borba biti već u junu. Do tada, nastavlja da trenira, a jedan deo priprema provešće i u Nišu.

Podsetimo, Stojčić se nedavno borio i u Cirihu, gde je takoiđe prekidom u prvoj rundi savladao fizički nadmoćnijeg Rahima Miradjedina.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • hm

    11:08 // 16. 5. 2018.

    Zasto je ova vest u rubrici SPORT?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: