Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:55, 1. 11. 2021.

| Sport

Novi Pazar i Radnik podelili bodove

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Uroš Milovanović, FK Radnik
Nakon 14. kola Surduličani osvojili isto toliko bodova; Ilustracija; foto: FK Radnik Surdulica

U okviru 15. kola Linglong Superlige fudbaleri Novog Pazara i Radnika iz Surdulice podelili su bodove, pošto je utakmica završena rezultatom 1:1 (1:1). Strelac za goste u 3. minutu bio je Spasić, dok je konačan rezultat postavio Čečarić.

Nakon velikog trijumfa nad Crvenom zvezdom, fudbaleri Dušana Đorđevića osvojili su bod na neugodnom gostovanju. Već prvu šansu Surduličani su pretvorili u pogodak. Milovanović je uputio dubinski pas ka Spasiću koji je iskoristio nepažnju defanzivaca Pazaraca i sproveo loptu u mrežu. Preuzeli su odmah inicijativu igrači Novog Pazara, ali sve do 30. minuta nisu uspevali da ugroze gol Ranđelovića.

Ipak, na sličan način, kao i Spasić, mrežu je zatresao i Čečarić. Aganspahićev udarac je izblokirao Hodžić, loše je intervenisao Simonović pa se lopta odbila na nogu nekadašnjeg napadača Napretka i Spartaka koji je postigao prvenac u dresu Pazaraca. Šansu za potpuni preokret propustili su domaći u 42. minutu, kada je kapiten Delimeđac iz slobodnog udarca pogodio prečku.

U drugom poluvremenu nije bilo golova, a ni mnogo prilika. Milovanovićev udarac u 49. minutu je izblokiran, a golu Vujanca pripretio je samo rezervista Janjić, čiji je volej udarac bio lak plen za čuvara mreže domaće ekipe. Na drugoj strani igrači Novog Pazara do pobede su pokušali da dođu na kraju utakmice, ali je Mihailovićev udarac po zemlji zaustavio Ranđelović, dok je udarac Zimonjića u nadoknadi vremena završio preko gola.

Ekipa Radnika se sa ovim bodom izjednačila sa ekipama Mladosti i kragujevačkog Radničkog i nalaze se na deobi 11. mesta sa 14 osvojenih bodova, a narednog vikenda gostovaće ekipi Metalca u Gornjem Milanovcu.

15. kolo Linglong Superlige: Novi Pazar - Radnik 1:1 (1:1);

Stadion: Gradski stadion u Novom Pazaru;

Sudija: Jovan Šegrt;

Strelci: Novi Pazar: Čečarić; Radnik: Spasić;

Žuti kartoni: Novi Pazar: Delimeđac, Pavišić; Radnik: Hodžić, Milovanović, Medić;

Crveni kartoni: /

Novi Pazar: Vujanac, Vlasjković, Kojčić, Pavišić, Zimonjić, Delimeđac (od 73. minuta Giković), Islamović (od 61. minuta Dimić), Lončar, Mladenović (od 84. minuta Mihailović), Aganspahić, Čečarić (od 84. minuta Ratković)

Radnik: Ranđelović, Stojanović, Simonović, Radmanovac, Hodžić (od 46. minuta Jokić), Oreščanin, Medić (od 62. minuta Janjić), Spasić, Subotić (od 46. minuta Petrović), Bogdanovski (od 81. minuta Nedeljković), Milovanović (od 62. minuta Dimitrov)

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: