Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:54, 13. 3. 2012.

| Sport

Novi izgled stadiona u Leskovcu

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
FK Dubocia tribine 2 mala

Na zapadnoj tribini Gradskog stadiona u Leskovcu privodi se kraju postavljanje 2.514 sedišta, a radovi će bići završeni za dva dana.

Planirano je da do kraja  godine na istočnoj tribini bude postavljeno 4.500 sedišta i tada će ukupan kapacitet stadiona biti sedam hiljada sedećih mesta.

Saša Pešić, predsednik FK Dubočice, ističe da je za 15 dana u planu postavljanje modernog semafora na Gradskom stadionu.

- Naša je namera da obnovimo teren i staze za atletičare, jer na Gradskom stadionu trenira velii broj mladih i posle obnove biće jedan od boljih sportskih objekata na jugu Srbije – ističe Pešić.

Vrednost investicije je 2,2 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz budžeta lokalne samouprave i uz pomoć brojnih sponzora.
 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • ImeJeTvojeNajvecaStega

    02:07 // 15. 3. 2012.

    da li je moguce da ne postoji klupski sajt?! organizacija pod hitno!

  • 1923!!!

    02:01 // 15. 3. 2012.

    hvala bogu setili su se! biće mnogo lepši sad, naravno. samo što ove tribine prete od urušavanja! pomalo je bizarno zbog toga al' znamo svi da im se žuri zbog izbora. ajmo VUKOVI okupljanje!!

  • Maxa Zeka

    01:06 // 14. 3. 2012.

    Koliko ja znam nekadasnji igrac i nakon toga predsednik radnickog je Zoran Bankovic, Leskovcanin, i jos mnogi drugi manje poznati.Takodje su i nase Nislije isle nekada da igraju u Dubocicu.
    A i ovaj sajt ˝juzne vesti˝ ako se ne varam je pokrenut prvo u Leskovcu.
    Toliko o tome.
    A sto se tice stadiona, dobro je da se bar malo sredi, jer stvarno ne lici na nista.Dobro bi bilo da se nas jug malo finansijski sredi pa da ponovo igramo neku ulogu u ovoj i onako bednoj Srbiji.
    Pozdrav za sve Leskovcane od komsije iz Nis.

    • milan nikolic

      20:13 // 28. 3. 2012.

      da je samo stadion,ceo grad se radi od kanalizacije po prigradskim mestima pa asfalt i sve tako redom,izbori su cudo,nadvoznjak ce da puste pred izbore vec rade trotoar,da nije izbora nebi bilo nista od ovoga,sramota je za lokalnu vlast ,sada se vade,iskreno ne vidim ni jednu stranku ni jednog pojedinca koji ce nesto napraviti od ovog propalog grada da svima bude bolje...NEMA PERSPEKTIVE JEDINI JE IZLAZ OTICI ODAVDE,MISLIM VAN ZEMLJE,KO SE KAKO SNADJE

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: