Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:00, 26. 8. 2018.

| Sport

Novi poraz Radnika, Bačka slavila minimalcem

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnik Surdulica
Sledi duel sa Proleterom; foto: FK Radnik Surdulica

Iako su sezonu otpočeli neočekivanim trijumfom nad vicešampionom Srbije, beogradskim Partizanom, fudbaleri Radnika su u nastavku poklekli, pa su u 6. kolu Superlige zabeležili i treći poraz zaredom. Ovog puta, Surduličani su sa minimalnih 1:0 izgubili u Bačkoj Palanci, od Bačke.

Nekoliko sjajnih prilika ispustili su domaćini na početku utakmice: jednom je “stradala” stativa, jednom je golman Nikola Vasiljević uspeo da odbrani udarac u sam gornji ugao gola.

Ipak, Bačka nije bila kažnjena zbog ovih propuštenih prilika kako to obično biva, već je prilike uspela da materijalizuje u 24. minutu, kada je Nebojša Gavrić šutirao sa dvadesetak metara, a lopta prošla pored Vasiljevića koji je u tom trenutku stao.

Nije tu stala Bačka, napadi su se ređali, a Vasiljević “skidao” zicere, mada ih je uglavnom vraćao u teren, pa je tu reagovala odbrana Radnika.

Prvu priliku gosti su stvorili tek u drugom poluvremenu, kada je mladi reprezentativac Srbije Igor Zlatanović pobegao odbrani rivala, ali je šutirao pravo u Bojana Zogovića pred golom gostiju. Nakon toga su se još par puta oprobali Surduličani pred golom rivala, ali je svaki od tih šuteva, kao i onih koje su imali Vojvođani, završio van gola, pa se rezultat do kraja nije menjao.

Radnik je sada, sa 6 osvojenih bodova u isto toliko kola, pao na 13. poziciju u Superligi, s tim što Spartak, koji za njim zaostaje 3 boda, tek treba da odigra svoj meč 6. kola.

U narednom kolu, koje se igra sledećeg vikenda, Surduličani će ugostiti novajliju u Superligi Proleter, tim koji se trenutno nalazi na 7. poziciji.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: