Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:16, 9. 12. 2018.

| Sport

Novi poraz i još jedan crveni karton za Dinamo

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Dinamo fudbal
Sledi gostovanje Zemunu; foto: Vanja Keser

Po drugi put zaredom Dinamo je završio utakmicu sa igračem manje. Vranjanci su novi superligaški poraz doživeli od Voždovca, pošto je meč u Surdulici završen sa 2:1 u korist gostiju iz Beograda, ali za utehu Vranjancima ostaje sjajan pogodak špica Željka Dimitrova sa preko 20 m udaljenosti od gola.

Alen Mašović bio je nerešiva enigma za Vranjance, pošto je bio dvostruki strelac na ovom meču. Prvi put to se dogodilo na izmaku prvog poluvremena, nakon lepe akcije “zmajeva”. Rođeni Novopazarac našao se u neposrednoj blizini gola, te je loptu koja mu je pala pravo na nogu samo prosledio pored golmana Nikole Lakića.

Drugo poluvreme bilo je mnogo sadržajnije od prvog. Mašović je duplirao rezultat u 74. minutu, pošto je jedan od igrača vranjskog tima loptu koja je stigla iz slobodnog udarca odbio blizu njega. Ipak, prednost Beograđana od dva gola potrajala je samo minut. Golgeter Dinama Željko Dimitrov gotovo sam je napao Voždovac i postigao majstorski pogodak, pošto je sa više od 20 m pogodio sam donji ugao gola.

Da uzmu makar bod domaćini ipak nisu uspeli, posebno zato što su u poslednjih desetak minuta bili primorani da igraju sa igračem manje, jer je Vladimir Ilić zaradio drugi žuti karton i morao da napusti teren.

Sa svega 7 osvojenih bodova i sa “fenjerom u rukama” ostao je vranjski klub i nakon ovog, 20. kola Superlige. U poslednjem kolu pred zimsku pauzu, koje se igra sledećeg vikenda, Dinamo će gostovati Zemunu, ekipi koja se nalazi na poziciji iznad njega, ali ima dvostruko više bodova.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: