Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:54, 22. 1. 2016.

| Sport

OK Niš želi novu pobedu protiv Pazara

Autor:S. N.Izvor:Južne vesti
nemanja-opacic-ok-nis.jpg
Težak zadatak pred Nišlijama: Nemanja Opačić; foto: Vanja Keser

U subotu 23. januara od 18 sati Odbojkaški klub Niš odigraće u gostima derbi sa trećeplasiranim Novim Pazarom kog je na početku šampionata savladao sa 3:2, a trener Nišlija se nada da će njegova ekipa uspeti da ponovi rezultat.

Jedanaesto kolo Superlige za odbojkaše donosi dva derbija - duel lidera šampionata Crvene zvezde i Vojvodine u Novom Sadu i trećeplasiranog Pazara i četvrtog Niša.

Drago nam je da smo u tom društvu i sigurno da motivisani idemo u Novi Pazar gde ćemo probati da odigramo najbolju igru i da vidimo šta to može da donese - kaže Saša Stefanović, trener Niša.

U prvom duelu u sezoni Niš je na svom terenu pobedio Pazar sa 3:2. Ove dve ekipe imaju isti broj pobeda i poraza, ali su Novopazarci ispred Nišlija jer imaju više osvojenih bodova.

Naravno da bismo voleli da ponovo slavimo protiv Novog Pazara. Ekipe su nam po kvalitetu izjednačene. Oni imaju svoje kvalitete, mi svoje. U Srbiji se zna da je u Pazaru vruć teren gde na utakmice dolazi i po 1.000 ljudi. To će biti i veliki izazov za mene i moje igrače - dodaje Stefanović.

Veliki znak pitanja pred ovaj duel je učešće Milana Mijalkovića zbog povrede.

Verujem u moje momke i našu timsku igru. Znamo da je Pazar najavljivao napad na trofeje i takvu ekipu je napravio, sastavljenu od vrhunskih pojedinaca. Drago mi je da smo posle 10 kola izjednačeni sa takvim timom koji je skuplji od našeg. I moji momci su pokazali kvalitet i dokazali da puno vrede - ističe trener Niša.

Ove sezone Novi Pazar je samo jednom poražen na svom terenu i to od drugoplasirane Vojvodine (3:0), dok Niš samo na dva gostovanja nije zabeležio trijumf - protiv Radničkog i Zvezde.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: