Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:34, 16. 10. 2021.

| Sport

OKK Beograd naredni protivnik Zdravlja u KLS-u

Autor:Marko Mitić Izvor:Južne vesti
košarka ilustracija
Oba tima na skoru od jedne pobed i poraza; Ilustracija; foto: Vanja Keser

Košarkaši leskovačkog Zdravlja u nedelju od 18 sati biće gosti OKK Beograda u utakmici 3. kola KLS-a. ”Farmacueti” sada imaju skora od jedne pobede i poraza, baš kao i njihov rival.

Izabranici Lazara Spasića prošle subote u Leskovcu poraženi su od kragujevačkog Radničkog trojkom u poslednjoj sekundi, pa će u prestonici pokušati da ove sezone zabeleže i drugu pobedu na gostovanjima, nakon trijumfa nad Slogom u Kraljevu.

Stručni štab i uprava Zdravlja uspeli su da pred gostovanje u Beogradu angažuju još jednog igrača, Kornelijusa Hadsona, nekadašnjeg studenta ”Wake Forest" koji je visok dva metra, a igra na poziciji krilnog centra. Za sada nije poznato da li će Amerikanac svoj debi imati protiv OKK Beograda, pošto je tek juče zvanično predstavljen.

I ekipa trenera Budimića koja je njihov protivnik, na polovičnom je skoru, a nakon trijumfa nad Slodesom, oni poraženi od Novog Pazara. OKK Beograd je i razvojni tim Mege, pa se u njihovom sastavu nalaze neki od najperspektivnijih mladih igrača, a jedan od njih je i Mihajlo Mišukić koji je dobio i poziv selektora Svetislava Pešića da bude deo trening kampa reprezentacije.

Od ovog vikenda sve utakmice KLS-a imaće direktan prenos na Jutjub kanalu kanalu Digital score, pa će Leskovčani za razliku od prvog kola, moći da gledaju nastupe svojih košarkaša i na gostovanjima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: