Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:32, 27. 2. 2022.

| Sport

Opet remi u Leskovcu, Dubočica i Dinamo podelili bodove

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
RK Dubočica
Dubočica u drugom poluvremenu stigla do boda; foto: M. M.

Baš kao i na otavaranju plej-ofa i remija protiv šabačke Metaloplastike, rukometaši Dubočice u leskovačkoj Hali sportova remizirali su i u 4. kolu i sa pančevačkim Dinamom rezultatom 31:31 (14:18).

Do 10. minuta utakmice rezultat je bio poravnat, ali su onda rukometaši Dinama pojačali ritam i za samo 5 minuta stekli plus 4 (9:5). Razigrani kapiten gostiju Miloš Kostadinović bio je ne rešiva enigma za odbranu Dubočice, pa su u 25. minutu utakmice stekli maksimalnih 5 golova prednosti (15:10). Do poluvremena izabranici Saše Pejčića uspeli su da samo za jedan gol smanje prednost protivnika (18:14).

Bilo je jasno da domaći moraju da pojačaju odbranu ako žele da dođu do pozitivnog rezultata. Već do sredine drugog dela uspeli su da poravnaju rezultat (24:24), a golom iz kontre Radulovića u 55. minutu domaći su poveli sa 29:28.

Nisu dozvolili rukometaši iz Pančeva da se domaći odvoje, održavali su egal, iako je Atanasković imao na isteku 58. minuta priliku da donese svom timu novu prednost, ali je mladi golman Perić odbranio njegov udarac sa sedmerca. Imali su još po jedan napad oba tima, ali nisu uspeli da ih realizuju, pa je utakmica završena rezultatom 31:31.

Dva tima ostala su poravnata na tabeli sa 4 osvojena boda i nastaviće veliku borbu za plasman među 4 tima i plasman u evropksa takmičenja. U narednom kolu, rukometaši Dubočice gostovaće u Novom Sadu višestrukom šampionu Srbije, ekipi Vojvodine.

Arkus liga plej-of 4. kolo: Dubočica 54 - Dinamo Pančevo 31:31 (14:18)

Dvorana: SRC Dubočica;

Sudije: Marko Boričić - Dejan Marković (Beograd)

Isključenja: Dubočica: 4 minuta; Dinamo: 8 minuta;

Sedmerci: Dzbočica: 7(6); Dinamo: 3(3);

Dubočica: Gašić, Stanković, Radulović 2, Marinković, Grubić 5, Pavlović D. Aleksandar, Denić, Mitrović 2, Spasić 7, Matović 2, Atanasković 7, Adamović 1, Ristović, Pavlović V. Aleksandar, Anđelković 5, Kocić (15 odbrana);

Dinamo: Stamenković, Pavlović 7, Čabrilo, Bošković, Stanić 1, Bekić, Ostojić 3, Perić (1 odbrana), Perović 6, Urta, Golubović 2, Kostadinović 6, Radović 6, Milošević, Birkenhauer (8 odbrana)

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: