Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:38, 5. 11. 2020.

| Sport

PLS: Dinamo protiv Sloge za beg od "fenjera", Piroćanci i Leskovčani igraju u nedelju

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
dinamo
Dinamo za beg od začelja, Dubočica od zone ispadanja; foto: Lj. F.

Utakmica Dinama i kraljevačke Sloge, koja se igra u Vranju, otvoriće 14. kolo Prve lige u petak, 6. novembra. Druga dva prvoligaša sa juga igraće u nedelju, 8. novembra, i to pirotski Radnički kod kuće protiv Budućnosti iz Dobanovca, dok će leskovačka Dubočica gostovati Radničkom u Sremskoj Mitrovici.

Vranjanci su u prošlom kolu upisali veoma značajn trijumf - protiv Borca u Čačku, a ukoliko uspeh ponove i protiv Sloge, konačno će pobeći sa začelja tabele. Kako je Borac koji su savladali jedan od timova iz gornjeg dela tabele, ovog petka bi vranjski tim trebalo da ima lakši posao. Kraljevčani imaju tek dva boda više od Dinama i nalaze se na 15. poziciji. Početak ovog meča zakazan je za 13 sati.

I Leskovčani će u meču koji se igra u nedelju u 13 sati imati posla sa jednom od ekipa koje su najmanje pokazale ove sezone. Radnički iz Sremske Mitrovice ima 11 bodova i 16. je na tabeli. Dubočica je sa 16 bodova 11. i ne zna za poraz skoro mesec i po dana. Za to vreme je ušla u seriju od šest mečeva, u kojima su se naizmenično smenjivale pobede i remiji.

Ukoliko uspe da trijumfuje, leskovački tim će imati lepu priliku da pobegne iz zone ispadanja, pošto se dve ekipe koje su tik iznad nje sastaju - pirotski Radnički i Budućnost iz Dobanovca. Dve ekipe imaju identičan učinak od po pet pobeda i poraza, uz tri remija. Budućnost na svojoj strani ima bolju gol-razliku, a Radnički prednost domaćig terena.

I ovaj meč počinje u 13 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: