Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:14, 10. 9. 2017.

| Sport

Pali prvi golovi u Surdulici, Radnik ubedljiv protiv Rada

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnik Radnički
Za Radnik zbog povreda nije nastupilo nekoliko standardnih prvotimaca; foto: Vanja Keser

Jeste da su Surduličani čekali da njihov superligaš da prvi gol na svom stadionu mesec i po dana, ali su fudbaleri Radnika to u velikom stilu ispravili u 8. kolu. Oni su svaki šut u okvir gola pretvorili u pogodak i tako deklasirali Rad sa 3:1.

Nakon što je Nikola Radović oboren u kaznenom prostoru u 20. minutu, dosuđen je penal ekipi Radnika, a poverenje je poklonjeno Igoru Zlatanoviću, momku koji je nastupao za juniorsku reprezentaciju Srbije u minulim kvalikacijama. On je precizno pogodio sam ugao gola i omogućio svom timu prvo vođstvo, što je i ostao rezultat sa kojim se otišlo na pauzu.

Uzbudljiv je bio početak drugog poluvremena. Nakon kornera, Miloš Mijić je nekako u skoku zahvatio nogama loptu koja je pronašla svoj put do gola, uprkos tome što ih je razdvajalo desetak igrača. Ipak, samo 4 minuta kasnije, Aleksandar Lutovac je snažnim udarcem u donji ugao gola smanjio na 2:1.

Vrlo strpljivo su Miloš Stanković i Zlatanović 12 minuta pred kraj meča proigrali celokupu odbranu Rada i prosledili loptu Radoviću. On je iz te pozicije lako zadao finalni udarac Beograđanima i omogućio opuštenu završnicu za svoje saigrače.

Zahvaljujući ovom trijumfu, Radnik se popeo na 10. mesto Super lige, a u sredu ih očekuje veoma težak posao, jer gostuju Čukaričkom koji se prilično oporavio nakon lošeg početka prvenstva.

Superliga, 8. kolo: Radnik – Rad 3:1 (1:0)

Gradski stadion, Surdulica

Gledalaca: 800

Glavni sudija: Lazar Lukić

Žuti kartoni: Vladan Pavlović (Radnik); Đorđe Denić (Rad)

Strelci: Igor Zlatanović u 20. minutu, Miloš Mijić u 47. minute i Nikola Radović u 78. minutu (Radnik); Aleksandar Lutovac u 51. minutu(Rad)

Radnik: Bulatović, Ivanović, Pantelić, Stanković (od 90. Marković), Radović (od 82. Mladenović), Pavlović, Čanlarević, Mićić, Mijić (od 85. Plavšić), Tanasin, Zlatanović

Rad: Stojanović (od 70. Mladenović), Denić, Lutovac, Piščević, Mijailović, Šipčić (od 46. Vujačić), Vico, Zonić, Lukić (od 76. Milošev), Rendulić, Zogović

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: