Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:35, 19. 9. 2022.

| Sport

Partizan slavio u Surdulici, Radnik ostaje na dnu tabele

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
FK Randik
Radnik u 12. kola osvojio svega 4 boda; foto: JV/ M. M.

Fudbaleri Radnika i posle 12. kola Superlige ne znaju za trijumf, a novi poraz Surduličanima rezultatom 2:0 (1:0) naneo je beogradski Partizan. Crno-beli su golovima Natha u 10. i Meniga u 55. minutu stigli do pobede i tako tim sa juga dodatno prikovali za dno tabele.

Seriju loših rezultata ni sa trećim šefom stručnog štaba fudbaleri Radnika nisu uspeli da prekinu u meču sa učesnikom Lige konferencija. Iako su mnogi u taboru tima sa juga Srbije priželjkivali scenario iz prošle sezone kada je u Surdulici savladana Crvena zvezda i kada je sezona krenula na bolje, do iznenađenja ipak sada Surduličani nisu mogli.

Već u 10. minutu utakmice gosti su stigli do prednosti. Duel Rikarda i povratnika Stevanovića sudija Lukić u prvi mah nije okarakterisao kao penal, ali je nakon pregledanog snimka promenio odluku. Natho je preuzeo odgovornost i rutinski doneo Partizanu prednost.

Malo je nedostajalo da gosti iz Humske na isteku prvog poluvremena dupliraju vođstvo, ali je udarac Dijabatea zaustavila prečka.

Ipak, do drugog gola, a kasnije će se ispostaviti i konačnog rezultata, izabranici Gordana Petrića stigli su u 55. minutu. Dijabate je proigrao Meniga koji je snažnim udarcem savladao Ranđelovića.

Pokušali su Surduličani da stignu bar do utešnog gola, ali je u samom finišu, nakon akcije Danoskog i Kunića, šut Spasića završio pored gola.

Tim iz Surdulice nakon 12. kola ostao je na samo 4 osvojena boda i trenutno se nalaze na samom začelju tabele.

Sledi dvonedeljna pauza zbog utakmica reprezentacija, a trener Perišić najavio je da će to vreme iskoristiti da se dodatno upozna sa ekipom, ali i da se što bolje spreme za utakmicu protiv TSC-a, koja će se igrati 1. oktobra.

Mocart Superliga 12. kolo: Radnik - Partizan 0:2 (0:1)

Stadion: Gradski stadion Surdulica;

Sudija: Lazar Lukić;

Strelci: Partizan: Natho, Menig;

Žuti kartoni: Radnik: Abubakar, Duronjić; Partizan: Saničanin, Lutovac; 

Crveni kartoni: /

Radnik: Rannđelović, Stojanović, Jokić, Abubakar, Babić (od 78. minuta Kunić), Oreščanin (od 65. minuta Ousman), Spasić, Duronjić (od 65. minuta Subotić), Danoski, Bogdanović (od 78. minuta Petrović);

Partizan: Popović, Urošević, Saničanin, Marković, Živković, Traore, Belić (od 81. minuta Baždar), Natho, Menig (od 70. minuta Lutovac), Dijabate, Rikardo;

 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: