Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:22, 1. 10. 2022.

| Sport

Perišić pred gostovanje TSC-u: Pauza nam dobro došla, ekipa spremna za popravak rezultata

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
FK Radnik
Utakmica u Topoli igra se u subotu od 15 sati foto: FK Radnik

Surdulički Radnik jedini je tim bez pobede u Superligi i sa svega četiri osvojena boda nalaze se na samom začelju tabele. Nakon dvonedeljne pauze zbog utakmica reprezentacija, tim sa juga danas gostuje u Bačkoj Topoli, a trener Dragan Perišić ističe dobar rad na treninzima koji će, kako kaže, doći na naplatu.

Iako je odigrano tek 12. kola, navijači Radnika zabrinuti su zbog trenutnog stanja na tabeli, ali i s obzirom na to da su surdulički tim sa klupe ove sezone već predvodila tri trenera. Nimalo lak zadatak neće imati ni nakon reprezentativne pauze, s obzirom da gostuju TSC-u, koji trenutno zauzima visoku 3. poziciju. Dragan Perišić trener Radnika Novi trener veruje u bolje dane; foto: FK Radnik Surdulica

Oni imaju specifičan stil, pokušavaju da dominiraju. Jedini način za dobar rezultat tamo je disciplina i to da ih udaljimo od našeg gola jer su vrlo opasni u poslednjoj trećini. Napadaju uvek sa 4, 5 igrača, sa puno dubinskih lopti, što je problem za svaku ekipu - kaže Perišić.

Međutim, Perišića raduje i pobeda nad kragujevačkim Radničkim tokom pauze, ali i to što će imati sve igrače na raspologanju.

Spremili smo da kažem ideju i plan za ovaj meč. Jedva čekam da vidim kako će to da izgleda jer smo svi tu. Kada bi se pogledala tabela oni bi bili apsolutni favoriti, ali mi smo maksimalno motivisani pogotovo posle pobede nad Radničkim. Imamo kvalitetne igrače, očekujem da to i pokažu sutra i da zabeležimo pozitivan rezultat. Rad na treninzima je izvanredan, a on uvek dođe na naplatu - završio je Perišić.

Utakmica na novom stadionu u Bačkoj Topoli igra se u subotu od 15 sati, a dva rivala igrala su već ove sezone na severu Srbije, kada je utakmica završena bez golova.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: