Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:05, 5. 3. 2023.

| Sport

Pobeda rukometaša Dubočice u Kostolcu, Topličanin nemoćan protiv Jugovića

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
RK Dubočica
Polovičan učinak timova sa juga; foto: Arkus liga

Opravdali su ulogu favorita rukometaši Dubočice koji su u 18. kolu Arkus lige rezultatom 33:29 (22:13) bili bolji u Kostolcu od ekipe Rudara. Bez važnih bodova u borrbi za opstanak ostala je ekipa Topličanina, pošto je Jugović na domaćem terenu slavio sa 30:26 (21:14).

Leskovčani su kontinuitet dobrih igara nastavili i u Kostolcu gde su od tokom svih 60 minuta imali sigurnu rezultatsku prednost koja se istopila tek na samom kraju utakmice kada je pitanje pobednika bilo rešeno.

Trijumfima u drugom delu sezone izabranici Đorđa Teodorovića se polako na tabeli probližavaju Radničkom iz Kragujevca i Crvenoj zvezdi, pa će do kraja prvenstva voditi veliku borbu za osvajanje 5. mesta. rk topličanin Topličanin ostao na samom dnu tabele Foto: Lj. M.

U Kaću je odigran direktan duel dva tima koja se bore za opstanak, a Jugović je pokazao kvalitet i naneo još jedan poraz rukometašima Topličanina, koji su tako ostali na 7 osvojenih bodova i zauzimaju 13. mesto na tabeli.

Zbog utakmica reprezentacija naredne nedelje se neće igrati utakmice ARKUS lige, a kada ona bude nastavljena za dve nedelje u Leskovcu će gostovati Šamot, a u Prokuplju Rudar.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: