Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:31, 4. 12. 2017.

| Sport

Ponovo goleada u Surdulici, ali i novi poraz Radnika

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnik Radnički
Nakon vrhunskih partija, nastavlja se serija bez pobede Surduličana; foto: Vanja Keser

Iako su fudbaleri Radnika mnogo više napadali, šutirali na gol i držali loptu u svojim nogama, sama realizacija bila je veliki problem, dok je sa druge strane Mladost iz 4 udarca u okvir gola iz igre postigla 3 pogotka i slavila u Surdulici sa 4:3. Utakmicu je ponovo obeležilo i nezadovoljstvo sunđenjem trenera Radnika Sima Krunića.

Sam početak utakmice obeležio je penal za goste, koji je dosuđen zbog igranja rukom jednog od domaćih fudbalera na samoj gol liniji, a Vladimir Radivojević pogodio je u donji ugao. Deset minuta kasnije, gosti su proigrali odbranu Surduličana, lepo organizovali napad, a Stefan Golubović sa oko 10 m zaobišao golmana Ognjena Čančarevića i poslao loptu na isto mesto kao i Radivojević.

U nastavku su često domaći držali loptu na protivničkoj strani terena, neretko i u kaznenom prostoru, ali završnica napada nikako nije funkcionisala, pa u narednih 50 minuta nije viđen nijedan gol na stadionu u Surdulici.

“Mirovanje” je prekinuo iskusni internacionalac Dušan Mićić, veoma jako i precizno izvevši slobodan udarac, koji je našao putanju između svih igrača, uključujući i golmana. Ipak, zaostatak od samo jednog pogotka potrajao je samo minut, jer je špic Miloš Trifunović, koji je letos u Mladost stigao upravo iz Surdulice, već u sledećem napadu pogodio donji ugao gola za velikih 3:1.

Brojne šuteve je odbranio golman Lučanaca Dragan Rosić, ali se u 73. minutu pogrešno više koncentrisao na Frensisa Keremeha sa svoje leve, nego na Milana Purovića sa desne strane, koji je to odlično iskoristio i ponovo smanjio na 3:2. Kako se kasnije ispostavilo, nedostižnu prednost postavio je ponovo Trifunović, lobovanjem doskorašnjeg saigrača Čančarevića.

Do kraja je Radnik uspeo samo da ublaži poraz, pošto je u nadoknadi vremena Aleksandar Gojković iskoristio kiks Rosića na golu.

Nezadovoljstvo suđenjem, osim ulaskom na teren u toku utakmice i raspravom sa glavnim sudijom Dejanom Santračom, trenera Radnika Krunić izrazio je i nakon meča.

Čestitao bih svojim igračima na borbi do poslednjeg minuta, a utakmicu ne bih komentarisao, neka je komentariše Santrač - bio je kratak Krunić.

Akteri ovog meča zamenili su mesta na tabeli, pošto je Mladost napredovala na 9. poziciju, a Radnik pao na 10. Niz od 3 poraza zaredom, Surduličani će imati prilike da prekinu ovog vikenda, kada će gostovati Zemunu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: