Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:06, 28. 11. 2022.

| Sport

Posle pobede u komšijskom derbiju, Dubočica gostuje Vojvodini

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
RK Dubočica
Nakon pobede protiv Topličanina, težak posao za Leskovčane u Novom Sadu: RK Dubočica

Nakon pobede u komšijskom derbiju juga Srbije protiv rukometaša Topličanina, leskovačku Dubočicu već u utorak od 19 sati u Novom Sadu čeka Vojvodina, jedna od najboljih ekipa u dosadašnjem prvenstvu Arkus rukometne lige.

Leskovčani su ovog vikenda prekinuli seriju od 3 poraza, a dobra igra protiv Topličanina i ubedljiva pobeda 31:23 uliva im samopouzdanje i nadu da mogu da odigraju dobro protiv favorizovane Vojvodine.

Radi se o ekipi koja je jedan od favorita za osvajanje prvenstva, igraju brz rukomet, komletani su kao ekipa i biće teško. Ipak, idemo da igramo i nadamo se povoljnom rezultatu - prokomentarisali su kratko u leskovačkom klubu pred sutrašnje gostovanje.

Ekipa Dubočice nakon 10 odigranih kola zauzima osmo mesto na tabeli sa 8 bodova, 4 pobede i 6 poraza, dok je Vojvodina iz Novog Sada na drugom mestu sa 18 bodova, samo bodom manje od prvoplasirane Metaloplastike.

Utakmica Vojvodina-Dubočica igra se u utorak od 19 sati, a Leskovčanima nakon ovog susreta do kraja prvog dela prvenstva ostaje da odigraju sa zrenjaninskim Proleterom kod kuće i na gostovanju u Kikindi, gde ih čeka istoimena ekipa iz tog grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: