Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:10, 14. 5. 2022.

| Sport

Radnik bez pritiska gostuje Novom Pazaru, trener traži maksimalno zalaganje

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
FK Radnik
Utakmica u Novom Pazaru igra se od 14:25; foto: FK Radnik

Pobedom nad ekiom Mladosti u Lučanima prošle nedelje fudbaleri Radnika i matematički su obezbedili opstanak u Superligi, a u 36. kolu u nedelju od 14:25 gostovaće Novom Pazaru.

Surduličani trenutno zauzimaju 9. mesto na tabeli, a u plej-autu i dalje ne znaju za poraz, pošto su zabeležili tri remija i dve uzastopne pobede.

Sa druge strane Novom Pazaru bodovi su preko potrebni kako bi izbegli baraž, pa trener Radnika Dušan Đorđević očekuje od svojih igrača borbenu i disciplinovanu igru tokom svih 90 minuta.

Mi smo obezbedili opstanak, ali daleko od toga da kao turisti putujemo u Rašku. Želimo da budemo ozbiljni do kraja sezone, da i u Novom Pazaru pružimo disciplinovanu i borbenu igru kao i na svim dosadašnjim utakmicama. Znamo da je domaćin u seriji odličnih rezultata, izuzimajuci Kup okršaj sa Zvezdom. Pamtimo i koliko smo teško došli do pobede na svom terenu u nedavnom okršaju, ali verujemo da možemo da se odupremo i u uzavreloj atmosferi zabeležimo pozitivan rezultat - rekao je Đorđević.

Radnik i Novi Pazar ove sezone su već odmerili snage dva puta, u Pazaru je u prvom delu sezone bilo nerešeno 1:1, dok su Surduličani na svom terenu slavili sa 2:0. Tu utakmicu UEFA je označila i kao sumnjivu, pošto su smatrali da su Pazarci namerno izgubili taj meč.

Utakmicu na ”Gradskom stadionu” u Novom Pazaru sudiće Jovan Šegrt, dok će za VAR biti zadužen Novak Simović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Realni

    16:45 // 14. 5. 2022.

    Takozvani treneru VRATI SE U OSNOVNU SKOLU ili pitaj nastavnika geografije - kazes KAO turisti putujemo u Rasku a na stadionu u Novom Pazaru
    Raška je komšijska opština grada Novog Pazara !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: