Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:42, 27. 10. 2021.

| Sport

Radnik dočekuje Crvenu zvezdu, trener Surduličana očekuje pun stadion

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
Radnik - Radnički
Zvezda gostuje u Surdulici; ilustracija; foto: M. M.

Odloženi meč 5. kola Superlige Srbije između surduličkog Radnika i Crvene zvezde odigraće se u sredu, od 17 sati na Gradskom stadionu u Surdulici. Trener domaćih Dušan Đorđević očekuje da vidi napredak u igri i kaže da se Zvezdi ne preti i da su u kompletnom sastavu, što kako objašnjava, nisu bili u nijednom trenutku od kada je on na klupi Surduličana.

Apsolutna uloga favorita pripada Beograđanima, a Đorđević kaže da je svaka utakmica sa Zvezdom spektakl za Surdulicu i navijače Radnika i zvezdaše na jugu zemlje.

Svaka utakmica sa Crvenom zvezdom je spektakl, pogotovu za nas u Surdulici obzirom da dolazi najtrofejniji klub u zemlji i sigurno izaziva veliku pažnju. Pretpostavljam da će na tribinama biti veliki broj ljudi koji će hteti da gledaju utakmicu, pre svega zbog Crvene Zvezde, manje zbog nas koji smo sad u takvoj situaciji u kojoj smo, ali se nadam da makar nekim malo boljim izdanjem nego u predhodnim utakmicama da možemo da napravimo neki izlazak iz veoma teškog perioda koji je iza nas - kaže Đorđević.

Objašnjava da kadrovski problemi i dalje opterećuju ekipu, a da se Zvezdi ne preti i da su u najjačem sastavu. Objašnjava da od kada je došao u Radnik, tim nijednom nije bio u kompletnom sastavu.

Pokušavamo da svakim danom budemo bar malo bolji nego što smo bili. Nije nam lak momenat, veliki broj igrača je bio sa povredama. Oni se polako kompletiraju, vraćaju ali je nemoguće da se posle par dana od povratka u ekipu od njih traži da budu na nivou forme koji bi možda mogli da budu. Svaki bod nam znači, svaka nova utakmica je značajna za neko napredovanje u zajedničkom kolektivnom smislu pa se nadam da će tako biti i danas - kaže trener Surduličana.

Utakmica počinje u 17 sati, a karte će se prodavati i na dan utakmice do 13 sati. Najskuplja je ulaznica za istočnu tribinu za koju je potrebno izdvojiti 500 dinara, zapad stoji 300 dinara, dok se karte za sever i jug prodaju po ceni od 200 dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • НС ДУНАВ

    18:20 // 27. 10. 2021.

    Шта се овде догађа,зар није већ 5:2 за звезду,ај те људи шта је ово ?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: