Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:08, 29. 11. 2019.

| Sport

Radnik dočekuje Čukarički, trener želi da igrači igraju kao protiv Radničkog

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Boban Georgiev Radnik Surdulica fudbal
Moraju na pobedu, zbog niza loših rezultata; foto: Vanja Keser

Na deobi druge pozicije se trenutno nalazi beogradski Čukarički i samo dva puta je ove sezone izgubio, a Radnik želi da mu nanese i treći poraz, mada su u redovima surduličkog kluba svesni koliko će to biti teško. Ovaj meč 18. kola Superlige igra se na Gradskom stadionu u Surdulici u subotu, 30. novembra, od 16 sati.

Surduličani nisu pobedili u poslednja 3 meča, zbog čega bi im 3 boda iz ove utakmice mnogo značila. Još je treneru Simu Kruniću živ u sećanju meč na "Čairu" protiv Radničkog, kada je njegov tim poslednji put pobedio, pa taj duel posmatra kao prototip dobrog pristupa fudbalera. Radnik je trenutno u zoni koja vodi u baraž za opstanak u Superligi, odnosno na 13. poziciji.

Da bismo ostvarili povoljan rezultat moramo da imamo pristup kakav smo imali protiv Radničkog. Dosta je dobar bio i protiv Voždovca, ali u ovim poslednjim utakmicama nismo imali tako dobar pristup, nismo dali svi ono što smo imali i zato nam se to vratilo. Ja se ne bojim za motivaciju u ovoj utakmici, jer će je biti mnogo, normalno da su svi igrači na jednom psihološki visokom niovu kada se igra protiv tako dobre ekipe. Uz dozu sreće, moramo da pokušamo da iznenadimo i osvojimo bodove - priča Krunić.

Sarajlija je prošle godine iz Radnika otišao upravo na Banovo brdo, gde je proveo čitavu prošlu sezonu, pa zna šta njegov novi-stari tim čeka. Beograđani imaju odličnu sezonu, dele 2. poziciju na tabeli Superlige sa Vojvodinom, a imaju i meč manje.

Igramo sa ekipom koja je za mene jedna od najboljih u Srbiji. Igraju mnogo dobro, imaju dobre igrače, dobar stručni štab. Jednostavno, u nezgodno vreme za nas dolazi nam izuzetno dobra ekipa koja teško gubi. Sa druge strane, mi imamo imperativ rezultata. Moramo da učinimo sve da pokušamo da iznenadimo Čukarički, jer u svim linijama imaju dobre igrače, dobro su uigrani, spremni, mladi - rekao je Krunić.

U redovima Radnika sigurno se neće naći povređeni Bratislav Pejčić i Nenad Stanković, kao i Žarko Marković, koji ima kartone. Bojan Bojić se oporavlja, ali neće nastupiti do proleća.

Ulaznice za duel Radnika i Čukaričkog se mogu kupiti na blagajni u centru Surdulice od 10 do 14 sati, a na dan odigravanja utakmice i na blagajni stadiona od 13 do 16 sati. Cene su 100 dinara za zapad i 200 dinara za istok.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dejan

    22:10 // 29. 11. 2019.

    Neće moći jer predsednik Čukaričkog nije Tončev.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: