Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:59, 16. 2. 2021.

| Sport

Radnik dočekuje Napredak i traži prvu pobedu u nastavku šampionata

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Trening Radnik
Surduličani očekuju sva 3 boda na svom terenu; foto: FK Radnik

Posle dva nerešena rezultata na početku prolećnog dela sezone, fudbaleri Radnika imaće šansu da upišu i prvi trijumf, pošto će u Surdulici u sredu 17. februara od 16 sati u okviru 21. kola Linglong Superlige gostovati ekipa Napretka iz Kruševca. Radnik se trenutno nalazi na deobi 9. mesta tabele sa 29 osvojenih bodova, koliko je sakupio i Voždovac.

Nakon propuštene šanse da se pobedi u Lučanima, izabranici Slavoljuba Đorđevića imaće šansu protiv ekipe koja se nalazi u zoni ispadanja da u drugom delu prvenstva upišu sva tri boda. teren FK Radnik pod snegom Poslednjih dana uprava čini sve da osposobi teren koji je bio pod snegom; foto: FK Radnik

Surduličani su se sa svojim protivnikom već sastali u 3. kolu, kada je Napredak slavio rezultatom 2:1, pa će sada Radnik imati šansu za revanš. Ohrabrujući podatak za ekipu Radnika je i to da Napredak na gostovanjima nije slavio još od duela sa Mačvom koji je odigran u 12. kolu. Ipak, ono što igračima obeju ekipa može da napravi problem jeste teren koji je prethodnih nekoliko dana bio pod snegom.

Radnik u ovaj duel ulazi na deobi 9. mesta sa Voždovcem, a obe ekipe su sakupile po 29 bodova. Sa druge strane “Čarapani” se nalaze na 16. mestu koje vodi u niži rang, ali sa samo dva boda manje od Novog Pazara koji se nalazi van zone ispadanja.

Utakmica u Surdulici počinje u 16 sati, a multiprenos je obezbeđen na kanalima televiziije Arena sport.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: