Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:01, 24. 11. 2017.

| Sport

Radnik dočekuje Napredak sa željom da ponovi letošnji uspeh

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnik Radnički
U poslednja tri kola, Radnik je pobedio Spartak i Voždovac, a remizirao sa Vojvodinom u Novom Sadu; foto: Vanja Keser

Prednost domaćeg terena, odlična forma, koju dokazuju bodovi sa poslednja 3 meča, kao i pobeda iz prvog duela ovih timova u tekućoj sezoni, ukazuju na to da bi Radnik mogao da napravi još jedan dobar rezultat i u subotu, 25. novembra od 15 sati savlada kruševački Napredak.

Timovi se nalaze jedan za drugim na tabeli Super lige, a Kruševljani imaju samo bod više od ekipe iz Surdulice. Uz to, suprotno svojim domaćinima, poslednje dve utakmice su izgubili. Poslednji put ove ekipe su se susrele avgusta ove godine u Kruševcu, a tada je Radnik pobedio.

U klubu domaćinu posebno su srećni što će se meč odigrati u dnevnom terminu, što će, nadaju se, privući više publike na Gradski stadion u Surdulici.

Kako su u ovom podneblju večeri i noći hladne, otuda je u poslednjih nekoliko kola i manje simpatizera Radnika i uopšte ljubitelja fudbala na tribinama Gradskog stadiona u Surdulici. Razlog više da ovaj meč Surduličana i tima iz Kruševca prati više ljudi jeste lepo vreme i satnica pre zalaska sunca - kažu u klubu.

Karte za ovaj meč su standardne - 100 dinara za zapadnu tribinu i 200 za istočnu. Mogu se kupiti u prostorijama Sportskog saveza opštine Surdulica, na zapadnoj tribini Gradskog stadiona, od 10 do 14 sati, dok će se na dan odigravanja prodavati prvo na blagajni u centru grada od 10 do 13 sati, a nakon njenog zatvaranja na blagajni stadiona.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: