Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:22, 2. 3. 2021.

| Sport

Radnik dočekuje Novi Pazar, šansa za drugu vezanu pobedu kod kuće

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Boban Georgiev Radnik Surdulica fudbal
Surduličani dočekuju Novopazarce; Ilustracija; foto: Vanja Keser

Nakon važne pobede protiv Javora u prošlom kolu, fudbaleri Radnika imaće šansu za još jedan trijumf na domaćem ternu, pošto će u sredu, 3. marta, u Surdulici gostovati ekipa Novog Pazara. Meč 25. kola Linglong Superlige igra se od 14 sati.

Šansu za nastavak dobrih rezultata Radnik će imati protiv ekipe koja u drugom delu prvenstva igra mnogo bolje nego u prvom, a u prethodnom kolu su na svom terenu ubedljivo savladali ekipu Mačve rezultatom 4:0 i tako se udaljili od zone ispadanja. Ekipa iz Surdulice je odigrala jednu čvrstu utakmicu protiv Javora i uz pomoć svojih rezervnih igrača uspela da slavi u važnom meču u borbi za sredinu tabele.

Da će utakmica dveju ekipa biti izuzetno čvrsta govori i podatak da su u jesenjem delu prvenstva ove ekipe remizirale u Novom Pazaru najnepopularnijim rezultatom 0:0.

Surduličanima su dva uzastopna domaćinstva omogućila više vremena za odmor, a po mišljenu šefa struke Slavoljuba Đorđevića ubrzani ritam utakmica uopšte više pogoduje igračima, jer je poznato da svi više vole utakmice.

Ubrzani ritam utakmica ne bi trebalo da remeti nikoga, čak mislim da zgusnut raspored iako naporniji možda bolje utiče na igrače.Vođen ličnim iskustvom mislim da je igračim alakše kada igraju utakmice nego treniraju. Igramo sa ekipom koja je imala jako težak raspored utakmica u prvih pet kola. Oni su pobedili u prošlom kolu 4:0 bez svog kapitena, znači da su jedna odlična ekipa koja na terenu zna šta hoće i igra jako agresivno-rekao je Đorđević.

On je dodao da će gosti biti sigurno motivisani, ali da njegov tim ovaj meč dočekuje u dobrom ritmu.

Igramo kući i znamo da nam je svaka pobeda i svaki bod bitan u ovoj ligi, tako da ćemo se spremiti što bolje i što kvalitetnije da osvojimo sva tri boda- jasan je bio Đorđević.

Utakmica na Gradskom stadionu u Surdulici počinje u sredu 3. marta u 14 sati, a multiprenos meča obezbeđen je na Televiziji Arenasport.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: