Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:32, 2. 6. 2020.

| Sport

Radnik dočekuje Partizan u Kupu pred "herojima borbe protiv korone"

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Radnik Surdulica
Surduličani su u oba ovosenzonska duela izgubili od Partizana; foto: FK Radnik Surdulica

Nakon skoro tri meseca Gradski stadion u Surdulici ponovo će primiti publiku, ali će tribine tokom susreta Radnika i Partizana imati neuobičajenu strukturu, pošto je Opština rešila da ulaznice podeli, kako su rekli, herojima borbe potiv korone - medicinskim radnicima, volonterima, policiji i predstavnicima komunalnih službi. Ovaj meč četvrtfinala Kupa biće igran u sredu, 3. juna od 17:30.

Sutrašnji gost u Surdulici je branilac trofeja u najmasovnijem takmičenju, a treba računati i na to da su crno-beli dodatno "naoštreni" nako što su pre četiri dana izgubili i matematičku šansu da se domognu zvanja šampiona Srbije, treću godinu zaredom.

Plasmanom u četvrtfinale Radnik je izjednačio svoj najbolji rezultat u Kupu, pa bi eventualni prolaz dalje bio istorijski uspeh. Ipak, kako je rekao jedini strelac Surduličana od povratka sa pauze Bogdan Stamenković, njegov klub veruje u uspeh.

Partizan je veliki klub. Očekuje nas jako teška utakmica, s obzirom na to je Crvena zvezda osvojila titulu u prvenstvu, očekuje se da Partizan baci sve karte na osvajanje Kupa. Prva prepreka smo im mi, ali ćemo se potruditi da ih iznenadimo, ako bi došlo do toga to bi bio veliki uzpeh za sve nas i za ceo grad - kaže Stamenković.

Ovo je prvi meč nakon epidemije koji će se u Surdulici igrati pred publikom. Prema poslednjoj Odluci Vlade, broj ljudi na stadionu ograničen je na 1.000, pa će dostupne ulaznice biti izraz zahvalnosti, prema rečima predsednika Skupštine Opštine Surdulica Novice Tončeva, svima onima koji se nisu štedeli tokom vanrednog stanja.

Svojom odgovornošću pomogli ste da na kraju svi možemo da se osećamo kao pobednici. Ponosan sam na našu Surdulicu i naše ljude. Sada sam siguran da svaku bitku možemo da dobijemo. Siguran sam da možemo da izgradimo bolju i stabilniju budućnost - rekao je Tončev.

Prenos utakmice najavljen je na televiziji Arena sport 1 od 17:30.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: