Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:58, 4. 12. 2018.

| Sport

Radnik dočekuje Rad i želi pobedu

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Radnik
Svi spremni za meč, kaže Milanović; foto: Vanja Keser

Fudbaleri surduličkog Radnika u sredu, 5. decembra na svom stadionu dočekuju Rad, pretposlednju ekipu na tabeli Superlige. Trener domaćina Milan Milanović nada se pobedi i boljoj poziciji na tabeli Radnika.

U prvom delu sezone Rad je pobedio sa 3:1, a trener surduličke ekipe Milan Milanović očekuje da rezultat sada bude drugačiji.

Očekujem da odigramo mnogo bolje nego tada i da budemo rezultatski uspešniji. Idemo na pobedu, igramo kod kuće. Na takvoj smo poziciji gde nam dva, tri mesta ispred nas beže 4, 5 bodova, a bežimo od začelja 3, 4 boda. Pobedom se približavamo plej-ofu. To nam je i cilj - kaže Milanović.

Radnik igra promenljivo, na poslednjih šest mečeva upisao je tri pobede kod kuće, ali u gostima je dva puta poražen i jednom igrao nerešeno. Rad, koji je pretposlednji, izgubio je poslednje tri utakmice.

Igrali su dobro na tim utakmicama, liče na ekipu, prepoznaje se njihov način igre. Imaju odlične napadače. Imaju Lutovca, Kasalicu, Marinkovića, a naša šansa je u našem napadu i iskusnim igračima koji mogu da se odupru svakom napadu - dodaje Milanović.

Meč počinje u 16 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: