Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:45, 18. 8. 2017.

| Sport

Radnik dočekuje Zemun bez prvog strelca, ali sa novim vezistom

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnik Radnički
Šansa za prvu pobedu u novoj sezoni pred svojim navijačima; foto: Vanja Keser

U nedelju od 20 sati, Radnik će konačno imati šansu da pred svojom publikom bude ravnopravni takmac. Oni će 20. avgusta ugostiti superligaškog novajliju Zemun, koji je u prethodnom kolu prvi put uspeo da trijumfuje ove sezone.

Dva tima nalaze se jedan do drugog na tabeli Super lige, na 11. i 12. mestu. Beograđani su, osim poslednje pobede nad Čukaričkim, uspeli još da odigraju nerešeno u Lučanima, dok su preostale 3 utakmice izgubili.

Sa druge strane, Surduličani su pružili dobre partije protiv Mladosti i Voždovca, sa kojima su odigrali bez golova, a najbolji su bili u Kruševcu, kada su pobedili. Problem za Surduličane može predstavljati odsustvo Dušana Mićića, Miloša Milovanovića i najverovatnije Aleksandra Gojkovića.

Upravo Mićić je strelac jednog od dva gola, koliko su Surduličani postigli od početka sezone. Sva trojica su zadobila teže povrede na utakmici protiv Crvene zvezde, zbog čega u Radniku apeluju na sve fudbalere da se “na terenima poštuju”, te da ne povređuju protivničke igrače.

Ulaznice se mogu kupiti do 19. avgusta na blagajni u centru Surdulice, od 10 do 14 sati. Na dan odigravanja utakmice karata će biti na blagajni Stadiona od 17 sati. Cena je 100 dinara za zapadnu, a 200 za istočnu tribinu.


Novo pojačanje u veznom redu

Iako je u poslednje vreme bila aktuelna priča da će u Surdulicu kao najnovije pojačanje veznog reda doći Nikola Dimitrijević, to se ispostavilo kao netačno. Ipak, stigao je drugi vezista, a to je Miloš Mijić. Miloš Mijić vezista Radnik Surdulica Beograđanin je prošle sezone upravo svom novom klubu "zapečetio sudbinu" golom i asistencijom u dresu Metalca; foto: FK Radnik Surdulica

Donedavno, 27-godišnjak je nastupao za Metalac iz Gornjeg Milanovca, a trebalo bi da Radniku najviše pomogne u napadu.

Beograđanin u Surdulicu dolazi sa bogatim superligaškim iskustvom. Pre Metalca igrao je u OFK Beogradu, Novom Pazaru i lučanskoj Mladosti, dok je inostranog iskustva nakupio u slovenačkoj Domžali - kažu u klubu.

Ugovor sa superligašem iz Surdulice potpisao je na godinu dana, a već u predstojećem meču protiv Zemuna konkurisaće za sastav.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: