Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:09, 5. 12. 2020.

| Sport

Radnik dočekuje novosadski Proleter i nada se novim bodovima

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
fk radnik
Spremni za Proleter; foto: JV / Vanja Keser

Priliku da nastave niz od tri meča bez poraza fudbaleri Radnika iz Surdulice imaće u nedelju, 6. decembra kada dočekuju petoplasirani Proleter iz Novog Sada. Ekipa domaćina je spremna za meč 17. kola Superlige, a trener Slavoljub Đorđević ističe da će njegovi igrači pokušati da iznenade goste koji su na mnogo višem mestu na tabeli.

Nakon dve pobede i remija u Subotici sa Spartakom, igrači iz Surdulice igraju na svom terenu protiv Proletera, ekipe koja ima osam pobeda, pet remija i samo tri poraza u dosadašnjem toku šampionata.

Dovoljno je videti tabelu i videti na kom se mestu nalazi gost. Proleter je ekipa koja od početka sezone u ovako teškoj ligi nema oscolacija ni u igri ni u rezultatima. Crvena zvezda i Partizan su dobili minimalno, ostale ekipe su uglavnom izgubile od njih. Ono što znamo je da ekipa Proletera mnogo bolje igra na strani nego kući i tim je koji prima vrlo malo golova - kaže Đorđević.

Trener Radnika zbog povreda neće moći da računa na Brkovića i Radmanovca, kao i na Dušana Stevanovića i Predraga Đorđevića.

Što se nas tiče, mi smo u seriji dobrih rezultata. Ja sam jako ponosan na moje momke, na rezultate koje prave, trude se, daju sve od sebe i ponavljam, samo mogu biti ponosan na njih. Igramo kod kuće, svesni smo važnosti da svaka pobeda i svaki bod u ovoj ligi mnogo znače, tako da ćemo uraditi sve da se za ovaj meč pripremimo što bolje, što kvalitetnije i da pokušamo da iznenadimo ekipu Proletera - dodaje Đorđević.

Meč će biti igran u nedelju, 6. decembra od 14 sati na Gradskom stadionu u Surdulici, a ulaz nije dozvoljen zbog epidemiološke situacije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: