Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:03, 14. 12. 2019.

| Sport

Radnik godinu završava protiv Partizana i najavljuje spektakl

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
fudbal Radnički Radnik
Radnik u poslednjem meču pobedio Inđiju, Partizan Astanu; foto: Vanja Keser

Poslednju zvaničnu utakmicu u ovoj godini Radnik će odigrati na svom stadionu, u nedelju, 15. decembra, kada će dočekati trenutno trećeplasirani Partizan. Surduličani najavljuju spektakl i da će dati sve od sebe da meč bude neizvestan, a kažu i da bi u ovoj situaciji bili zadovoljni i podelom bodova.

Pobedom u ovom meču Partizan bi se probio na drugu poziciju i tu završio jesenji deo prvenstva. Međutim, kaže trener Surduličana Simo Krunić, motiva ne nedostaje ni u redovima njegovog sastava.

Ne treba trošiti reči i pričati o kvalitetu Partizana, videli ste to i u Evropi i u Superligi. Te utakmice koje su gubili i igrali nerešeno zaslužili su da pobede. Tako da će biti jako teška utakmica. Zovem navijače da dođu u što većem broju, da budu dodatni motiv i da pokušaju da budu uz nas tokom cele utakmice. Za nas je ovo derbi, veoma važna utakmica. Kad nam dolaze Crvena zvezda i Partizan uvek je dobra atmosfera, uvek je pun stadion - priča Krunić.

Radnik zauzima 12. poziciju na tabeli Superlige, sa 19 osvojenih bodova, a pobeda bi mu donela napredak za jedno mesto na kraju godine. U ovaj duel ulazi nošen prekidom serije bez pobede, koja je trajala više od mesec dana, a na koju je stavio tačku trijumfom protiv Inđije prošlog vikenda.

Mi treba da pokušamo da pariramo Partizanu, moći ćemo to ukoliko svaki igrač da više u trkačkom smislu od njih, s obzirom na to da su oni igrali u četvrtak. Lagano je Partizan dobio, tako da se nisu mnogo ni iscrpli. Nadamo se da ćemo moći fizikom da odgovorimo Partizanu i da nađemo naš put i da dođemo do povoljnog rezultata, s obzirom na to da je Partizan tako jaka ekipa mi bismo bili zadovoljni nerešenim rezultatom - rekao je Krunić.

Ulaznice za ovaj meč mogu se nabaviti na blagajni u centru grada, od 10 do 14:30, a na dan odigravanja utakmice i na biletarnici stadiona od 9 sati, pa sve do početka utakmice. Cena karata je 500 dinara za istok, 300 dinara za zapad i 200 za sever i jug.

Sav prihod od ulaznica ide za akciju prikupljanja i doniranja sredstava za kupovinu vozila Hitne pomoći Zdravstvenog centra u Surdulici - kažu u klubu.

Početak utakmice zakazan je za 13 sati, a direktan prenos najavljen je na televiziji Arena sport 1.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: