Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:11, 11. 3. 2022.

| Sport

Radnik gostuje Proleteru, golman Ranđelović u Surdulici do 2025. godine

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
radnik
Radnik želi nastavak serije bez poraza i primljenog gola;; foto: FK Radnik

Premijerni duel 27. kola Superlige biće odigran u subotu u Novom Sadu, gde će se od 14:30 na stadionu ”Karađorđe” sastati Proleter i surdulički Radnik. Tim Dušana Đorđevića u prolećnom delu sezone i dalje nije primio gol, a velike zasluge što je mreža mirovala idu golmanu Stefanu Ranđeloviću koji sa Radnikom produžio ugovor do 2025. godine.

Nakon dva vezana remija bez golova protiv Čukaričkog i TSC-a, ekipa iz Surdulice će gosotvati ekipi se nalazi odmah iza njih na tabeli i to sa svega 2 boda manje.

Pred nama je još jedna u nizu izuzetno bitnih uatkmica. Mi smo od početka sezone zabeležili nekoliko dobrih rezultata, tačnije nismo imali nijedan poraz i probaćemo da tako bude i u narednoj utakmici. Potrudićemo se da nastavimo taj niz i osvojimo neke bodove koji bi nam mnogo značili u nastavku prvenstva. Tu smo na poziciji koja je bodovno blizu plej-ofa, ali smo isto tako u poziciji da su ekipe sa dna prišle nama, odnosno svim ekipama u sredini tabele, tako da nema opuštanja. Znamo da Proleter ima kvalitet, ima dobar broj izuzetno kvalitetnih igrača, pre svega Ninkovića, Kaluđerovića, prekaljene igrače. Imaju i oni kadrovskih problema zbog kartona i povreda, ali i pored naših sličnih problema probaćemo da učinimo sve da i na ovoj utakmici ostanemo neporaženi -rekao je trener Radnika Dušan Đorđević.

Prvi ovoezonski duel rivala dobio je Proleter, koji je minimalni rezultatom slavio u Surdulici, pa će fudbaleri Radnika imati dodatni motiv da se revanširaju svom rivalu.


Ranđelović produžio ugoovor sa klubom do 2025. godine

Ekipa Radnika jedina je u prolećnom delu prvenstva koja nije primila gol, a veliku sigurnost odbrani tima sa juga uliva, izdanak Surduličke škole fudbala, golman Stefan Ranđelović, koji je ugovor sa klubom produžio na još 3 godine. radnik Radnik želi nastavak serije bez poraza i primljenog gola;; foto: FK Radnik

Izuzetno mi je drago što sam stavio potpis na produžetak ugovora. Radnik je klub mesta gde sam rođen i gde živim. Ukratko, deo je mene i ja njega. Čast mi je što sam od uprave kluba dobio veliko poverenje i trudiću se da ga, kao i do sada, opravdam. Drago mi je što ću i dalje biti deo ove ekipe, verujem u saigrače i ljude koji vode ovaj klub. Imamo kvalitet i samo ovakvim radom i zalaganjem možemo još dugo biti medju elitom srpskog fudbala - kaže Ranđelović.

Podsetimo, Ranđelović je proglašen i za najboljeg sportistu Surdulice za 2021. godinu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: