Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:30, 19. 4. 2019.

| Sport

Radnik gostuje Radu na Banjici

Autor:M. T.Izvor:Južne vesti
Radni Radnički
Dovoljan i remi; foto: Vanja Keser

Nakon remija sa Bačkom u prvoj utakmici plej-auta Superlige, Radnik iz Surdulice u 2. kolu gostuje ekipi Rada u subotu 20. aprila u 17 sati. Trener tima iz Surdulice Milan Milanović kaže da im preostaje da se organizuju na pravi način, da naprave dobar rezultat i tako reše probleme vezane za opstanak.

Dva tima sastajala su se dva puta u osnovnom delu Superlige, u prvom meču slavio je Rad (3:1), a u poslednjem duelu tim iz Surdulice minimalnim rezultatom na svom terenu.

Radnik koji je među 3 kluba sa najpovoljnijim položajem u plej-autu ima 9 bodova više od protivnika, a trener Surduličana kaže da su male šanse da njegov tim ispadne iz lige.

Tu smo gde smo, zbog jedno kiksa protiv Vojvodine smo se našli u plej-autu, tako da smo ispali na međusobni skor. Upali smo u borbu za opstanak ali su nam male šanse da ispadnemo, treba osvojiti još ta 3, 4 boda koliko su nam potrebna da bismo bili sigurni - kaže Milanović.

Dodaje da bi njegovom timu odgovarao i nerešen razultat.

Protiv Rada bi nam značio i nerešeni rezultat jer ih ostavljamo na 9 bodova iza nas, tako da u zadnjh 5 utakmica moraju da osvoje 10 bodova da bi nas prešli - zaključuje Milanović.

Rad ima 11 bodova i nalazi se na 14. poziciji Superlige, pa im je pobeda daleko potrebnija da bi opstali u elitnom rangu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: