Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:05, 12. 2. 2021.

| Sport

Radnik igra u Lučanima za nastavak serije dobrih rezultata

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
Fk Radnik
Bod u prošlom kolu, pa teško gostovanje u ovom; foto: Dejan Mirčev

Nakon remija na otvaranju prolećnog dela prvenstva na domaćem terenu sa Voždovcem, surdulički Radnik u subotu, 13. februara gostuje ekipi Mladosti iz Lučana. Trener Radnika Slavoljub Đorđević ima sve igrače na raspolaganju i očekuje težak i čvrst duel u kome će tražiti svoju šansu.

Između Radnika, koji se nalazi na 9. mestu na tabeli, i ekipe Mladosti na 13. mestu, svega je 2 boda razlike, pa izrazitog favorita u ovom meču nema. Nešto veće šanse daju se domaćinu, ali Surduličani se nadaju pozitivnom rezultatu.

Šef stručnog štaba Slavoljub Đorđević zadovoljan je kako je ekipa odigrala meč na otvaranju, iako je izostao bolji rezultat, a pred meč u Lučanima kaže da veruje u svoj tim. Ekipu Mladosti opisuje kao kvalitetnu i neugodnu ekipu, pa očekuje jak i čvrst meč.

Igramo sa ekipom koja je jako uspešna kući, prava domaćinska ekipa. Imaju odličnog trenera, dugo godina su zajedno. Igraju jako specifično, mnogo su jaki na ofanzivnim i defanzivnim prekidima, tako da nas očekuje jedna teška utakmica. Što se nas tiče, najbitnije je da smo svi zdravi i da su svi igrači raspoloživi stručnom štabu - kaže Đorđević.

Najviše se očekuje od napadača Makarića, najefikasnijeg igrača čitave lige i strelca u meču sa Voždovcem, a Đorđević se nada i doprinosu pridošlica u zimskim prelaznom roku.

U prvom kolu smo videli nastup novih igrača, Milovanovića i Bibera, a već od ovog meča možemo računati i na novopristiglog nam člana, Filipa Bainovića. Mislim da smo radili jako puno i dobro ove nedelje i pokušaćemo da damo sve od sebe da napravimo što bolji rezultat - objašnjava trener Radnika.

Utakmica Mladost - Radnik igra se u subotu na stadionu u Lučanima od 13:30, a TV Arena Sport obezbedila je multi prenos meča.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: