Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:43, 26. 5. 2022.

| Sport

Radnik iz Surdulice ostao bez trenera

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
FK Radnik
Napustio Surdulicu i Radnik; foto: FK Radnik

Manje od godinu dana proveo je na klupi Radnika, a nakon završene sezone trener Dušan Đorđević napustio je surduličkog superligaša. Iz kruševačkog Napretka saopštavaju da su u završnim pregovorima sa njim, a istovremeno u Radniku kažu da će u narednih 10 dana promovisati novog šefa stručnog štaba.

Na klupu tima iz Surdulice seo je polovinom septembra kada je u toku prvenstva nasledio Igora Bondžulića, a ugovor koji ima do kraja maja neće produžiti.

Sportski direktor Radnika Darko Gašić kaže da je u klub u potrazi za novim trenerom i očekuje da u narednih 10 dana on bude poznat, kao i ceo stručni štab.

Đorđević je imao ugovor do kraja sezone i on ističe 30. maja. Obe strane su jednostavno bile saglasne, imao je neku ponudu. Mi smo se okrenuli potrazi za trenerom. U narednih desetak dana ćemo imati novog šefa stručnog štaba sa kompletnim štabom. Uspešna sezona je za nama, prirodno je da se i njemu jave neke opcije. Rastali smo se u dobroj atmosferi, želimo mu sve najlepše u daljoj karijeri - kaže Gašić.

Iz Napretka saopštavaju da su u završnim pregovorima sa Đorđevićem, koji bi u Kruševcu trebalo da nasledi Zorana Milinkovića.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ђура

    08:57 // 27. 5. 2022.

    Саша Мркић тренерски краљ !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: